ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν οι «αντικρατιστές» που έκαναν ρεσάλτο στο δημόσιο χρήμα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν οι «αντικρατιστές» που έκαναν ρεσάλτο στο δημόσιο χρήμα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Παραιτήθηκαν οι «αντικρατιστές» που έκαναν ρεσάλτο στο δημόσιο χρήμα, να παίρνει σειρά και ο κ. Μητσοτάκης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ανακοινώσεις του κ. Οικονόμου για την παραίτηση ειδικών και γενικών γραμματέων της κυβέρνησης προκειμένου να είναι υποψήφιοι στις εκλογές, επιβεβαιώνουν πως η προεκλογική υπόσχεση για αποκομματικοποίηση και κυβέρνηση «αρίστων» εξελίχθηκε σε μετεκλογικό ρεσάλτο των «φιλελεύθερων» και «αντικρατιστών» γαλάζιων παιδιών σε κρατικές θέσεις και δημόσιο χρήμα, με αποκορύφωμα την κα Νικολάου που σε δύο χρόνια κατέρριψε όλα τα ρεκόρ απευθείας αναθέσεων εκατομμυρίων σε εταιρίες «φαντάσματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή το ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως «να είναι σίγουροι ότι όλα αυτά θα διερευνηθούν μέχρι τελευταίου ευρώ.

Μέχρι τότε ωστόσο, μιας και οι γενικοί γραμματείς έκαναν την αρχή, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη μέρες που είναι να τους ακολουθήσει και να παραιτηθεί μια ώρα αρχύτερα, για να σώσουμε ό,τι σώζεται και στην πανδημία και στην κρίση της ακρίβειας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολογικά κίνητρα για hedge funds και private equity - Στόχος η μετατροπή της Αθήνας σε επενδυτικό hub

Το PosoKanei «κατεβαίνει» τζάμπα - Ο έτοιμος Πολάκης για προεδρία - Το «μεσσηνιακό σωματείο» του Σαμαρά

Φουλ για τις 2.800 μονάδες - Το μεγάλο εύρος των προθεσμιακών - Άνοδος έκπληξη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider