ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη εξελίσσεται σε ιστορικό φιάσκο»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη εξελίσσεται σε ιστορικό φιάσκο»
Ιστορικό φιάσκο παγκοσμίων διαστάσεων χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τον ανασχηματισμό.

Ιστορικό φιάσκο παγκοσμίων διαστάσεων χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τον ανασχηματισμό, σε νέα του ανακοίνωση, έπειτα από την άρνηση της υπουργοποίησης από τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

«Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο. Τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του "επιτελικού κράτους"», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του. Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως ο κ. Αποστολάκης δεν αποδέχτηκε τη θέση, καθώς είχε θέσει προϋπόθεση για την ανάληψη υπουργικού χαρτοφυλακίου τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν από τον ΣΥΡΙΖA, ο ίδιος άλλαξε στάση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider