Ξεκινά ο εμβολιασμός κατ' οίκον για τους κατάκοιτους πολίτες με το σκεύασμα της J&J

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεκινά ο εμβολιασμός κατ' οίκον για τους κατάκοιτους πολίτες με το σκεύασμα της J&J
«Εμβόλια, εμβόλια και ξανά εμβόλια. Όλα τα εμβόλια για όλους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, από την Κρήτη.

Την έναρξη των κατ’ οίκον εμβολιασμών σε κατάκοιτους πολίτες της Ελλάδας με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, από την Κρήτη, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στο νησί.

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε πως «θέλουμε να διευκολύνουμε τους συμπολίτες μας, έτσι ώστε να αυξήσουμε κι άλλο το ποσοστό των εμβολιασμένων, ειδικά των νέων ανθρώπων».

Μιλώντας ειδικά για την Κρήτη, ο υπουργός σημείωσε πως «η Κρήτη και ο Νομός Ρεθύμνης έχει συγκριτικό πλεονέκτημα σε ό,τι έχει να κάνει με τον τουρισμό. Μπορεί να έχει τουρισμό ακόμα και το φθινόπωρο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και παρακάτω. Είναι μια ευλογημένη περιοχή με εξαιρετικές κλιματολογικές συνθήκες και προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες στους Έλληνες και ξένους τουρίστες που έρχονται εδώ.

Το καθήκον μας είναι να αυξήσουμε αυτές τις πιθανότητες να μπορέσει να λειτουργήσει εύρυθμα η κατάσταση, μέχρι να ολοκληρωθεί και η τουριστική περίοδος και εν μέσω της πανδημίας.

Άρα, εμβόλια, εμβόλια και ξανά εμβόλια. Όλα τα εμβόλια για όλους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Σχετικά με τις μεταλλάξεις, ο κ. Κικίλιας υποστήριξε πως «υπάρχει πάντα ο κίνδυνος των μεταλλάξεων. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αυτή η πανδημία, που είναι μια τεράστια κρίση Δημόσιας Υγείας, να εξελιχθεί όπως εξελίσσεται και σε άλλες χώρες και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

«Άρα, εμβόλια, εμβόλια και ξανά εμβόλια. Όλα τα εμβόλια για όλους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ανακοίνωσα ότι ξεκινάει και το πρόγραμμα των κατ’ οίκον εμβολιασμών σε κατάκοιτους με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson. Καλούμε και τους ιδιώτες γιατρούς του Νομού, να συμμετέχουν, να μπουν στις πλατφόρμες με την αποζημίωση την οποία θα πάρουν για να εμβολιάσουν τους συμπατριώτες μας, τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν» συμπλήρωσε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider