Συνάντηση Ερντογάν με τον πρόεδρο της Πολωνίας τη Δευτέρα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνάντηση Ερντογάν με τον πρόεδρο της Πολωνίας τη Δευτέρα
Μετά από την απόφαση της Πολωνίας να αγοράσει 24 πολεμικά drones από την Τουρκία.

Με τον πρόεδρο της Πολωνίας, Αντρέι Ντούντα, θα συναντηθεί αύριο, Δευτέρα, Μαΐου, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή η Άγκυρα, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του Ντούντα στην Τουρκία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Ερντογάν, οι δύο αξιωματούχοι θα συζητήσουν τις διμερείς σχέσεις όπως και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο έγινε γνωστό ότι η Πολωνία θα αγοράσει 24 πολεμικά drones από την Τουρκία, ούσα η πρώτη χώρα μέλος του NATO που προχωρά στη συγκεκριμένη κίνηση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πότε πληρώνει το επίδομα των 100 ευρώ για τους εργαζόμενους

Συντάξεις Αυγούστου: Ανατροπή με τις ημερομηνίες καταβολής τους - Για ποιους συνταξιούχους έρχεται νωρίτερα η πληρωμή

Επίδομα 750 ευρώ για 170.000 εργαζόμενους και ανέργους: Άνοιξαν οι αιτήσεις - Άμεση η πληρωμή

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider