Η Γερμανία καταδικάζει τις επιθέσεις με ρουκέτες στο Ισραήλ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Γερμανία καταδικάζει τις επιθέσεις με ρουκέτες στο Ισραήλ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Αυτή η κλιμάκωση της βίας δεν μπορεί ούτε να γίνει ανεκτή ούτε αποδεκτή» ανέφερε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας.

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας καταδίκασε σήμερα τις επιθέσεις με ρουκέτες στο Ισραήλ, λέγοντας ότι πρέπει να τερματιστούν αμέσως, μετά την ανακοίνωση των ισλαμιστών της Χαμάς που ελέγχουν τη Λωρίδα της Γαζας ότι εκτόξευσαν περισσότερες από 130 ρουκέτες προς το Τελ Αβίβ αναντώντας σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή.

"Η επίθεση με ρουκέτες στο Ισραήλ είναι απολύτως απαράδεκτη και πρέπει να τελειώσει αμέσως. Το Ισραήλ έχει σε αυτήν την περίπτωση το δικαίωμα αυτοάμυνας. Αυτή η κλιμάκωση της βίας δεν μπορεί ούτε να γίνει ανεκτή ούτε αποδεκτή", έγραψε ο Μάας σε μηνυμα του στο Twitter.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το πρόγραμμα Τσίπρα ανεβάζει το θερμόμετρο - «Πέσιμο» Βορίδη στον Σαμαρά - Μέρες ’81 στο ΠΑΣΟΚ

Φυσικές καταστροφές: Τι δικαιούται όποιος χάσει το σπίτι του - Οι 4 νέες επιλογές, τι ισχύει για παλιούς πληγέντες

ΔΕΘ: Σε πέντε άξονες τα μέτρα για την οικονομία - Από την ανάπτυξη και τους μισθούς, στην ακρίβεια, τη στέγη και τα χρέη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider