Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: #40ΕλλάδαΕΕ – Η κοινή μας ταυτότητα (vid)

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: #40ΕλλάδαΕΕ – Η κοινή μας ταυτότητα (vid)
Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα δημιούργησε σειρά βίντεο με μαρτυρίες Ελλήνων ευρωβουλευτών και τίτλο «#40ΕλλάδαΕΕ - Πιο δυνατοί μαζί».

Με αφορμή την συμπλήρωση 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ και σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα δημιούργησε σειρά βίντεο με μαρτυρίες Ελλήνων ευρωβουλευτών και τίτλο «#40ΕλλάδαΕΕ - Πιο δυνατοί μαζί».

Στο 4ο επεισόδιο, οι ευρωβουλευτές Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Κύρτσος και Εύα Καϊλή συζητούν για τη συμμετοχή και την προσφορά της χώρας μας στον ευρωπαϊκό πολιτισμό αλλά και τις ελεύθερες μετακινήσεις εντός της ζώνης Σένγκεν και το πρόγραμμα Erasmus που συμβάλλει ενεργά στη διεύρυνση των πολιτισμικών οριζόντων των νέων, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι η Ευρώπη είναι σπίτι μας.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ:

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/OIHUDTZRYes.jpg?itok=Z514r08O","video_url":"https://youtu.be/OIHUDTZRYes","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Responsive)."]}

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider