Ραγκούσης για Εύβοια: Θρασύτατος κυβερνητικός εμπαιγμός

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ραγκούσης για Εύβοια: Θρασύτατος κυβερνητικός εμπαιγμός
Ο κ. Ραγκούσης αναφέρει πως «τα ερωτήματα που προκύπτουν για τις ενδεχόμενες ολιγωρίες κι ευθύνες του κρατικού μηχανισμού είναι απολύτως βάσιμα και εύλογα».

Για «κυβερνητικές ψευτοδικαιολογίες» και «θρασύτατο κυβερνητικό εμπαιγμό», που προκαλούν «μόνο αλγεινή εντύπωση», «ειδικά αυτές τις ώρες της πανελλήνιας θλίψης για τα αθώα θύματα από τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια», κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Σε δήλωσή του ο κ. Ραγκούσης αναφέρει πως «όταν ήταν στην αντιπολίτευση, έλεγαν ότι το 112 θα έσωζε ζωές στο Μάτι και αλλού. Τώρα που είναι στην κυβέρνηση, λένε ότι το 112 δήθεν θα προκαλούσε εκατόμβη θυμάτων στην Εύβοια και αλλού». Επιπλέον σχολιάζει πως «όταν ήταν στην αντιπολίτευση έλεγαν ότι θα άδειαζαν το Μάτι σε μισή ώρα για μία φυσική καταστροφή που εξελίχθηκε σε μία ώρα και σήμερα ως κυβέρνηση, στην Εύβοια, με προειδοποίηση 4 ημερών από την ΕΜΥ δεν κατάφεραν να στείλουν ούτε ένα SMS με οδηγίες προς τους πολίτες». «Έκαναν όμως φιέστες και έστελναν δοκιμαστικά SMS στο Μαρούσι και στο Χαλάνδρι πέρυσι τον Σεπτέμβριο», σχολιάζει.

Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «τα ερωτήματα που προκύπτουν για τις ενδεχόμενες ολιγωρίες κι ευθύνες του κρατικού μηχανισμού είναι απολύτως βάσιμα και εύλογα». Τονίζει όμως «σε αυτά τα ερωτήματα δεν μπορεί να δώσει αξιόπιστες απαντήσεις η συστηματικά ψευδόμενη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη», αλλά ότι «αξιόπιστες απαντήσεις μπορεί να δώσει μόνον ο αρμόδιος Εισαγγελέας όταν παρέμβει».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επίδομα αδείας: Πώς υπολογίζεται και πότε δίνεται - Τι αλλάζει με το νέο Εργασιακό

Προσλήψεις 100 ανέργων στον «αμαρτωλό» ΟΠΕΚΕΠΕ

Οικισμοί κάτω των 2.000 κατοίκων: Μέχρι πότε θα ισχύουν τα υφιστάμενα όρια – Ποιοι μπορούν να χτίσουν

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider