Κοινωνικό μέρισμα: Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή στους δικαιούχους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κοινωνικό μέρισμα: Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή στους δικαιούχους
Η πλατφόρμα πρόκειται να παραμείνει ανοικτή έως τις 15 Ιανουαρίου προκειμένου το διάστημα αυτό να υποβληθούν ενστάσεις από πολίτες.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση κοινωνικού μερίσματος και τώρα ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την καταβολή των ποσών στους δικαιούχους. Το κοινωνικό μέρισμα των 700 ευρώ θα καταβληθεί την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Πάντως μέχρι και χθες, λίγες ώρες πριν κλείσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων, είχαν εγκριθεί περισσότερες από 266.000 αιτήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας www.koinonikomerisma.gr.

Η πλατφόρμα παραμένει ανοικτή για τις ενστάσεις

Σημειώνεται ότι, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η πλατφόρμα πρόκειται να παραμείνει ανοικτή έως τις 15 Ιανουαρίου προκειμένου το διάστημα αυτό να υποβληθούν ενστάσεις από πολίτες, οι οποίοι εφόσον το δικαιούνται θα το λάβουν στις αρχές του χρόνου.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί φέτος σε περισσότερα από 307.000 νοικοκυριά που αντιστοιχούν σε περισσότερους από 1 εκατ. πολίτες, ενώ το τελικό προς διανομή ποσό αναμένεται να ξεπεράσει τα 215 εκατ. ευρώ.

Κεντρική φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider