Χατζηδάκης για κενό ΦΠΑ: Τα στοιχεία για το 2023 και το 2024 θα είναι ακόμα πιο θετικά

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χατζηδάκης για κενό ΦΠΑ: Τα στοιχεία για το 2023 και το 2024 θα είναι ακόμα πιο θετικά
Έχουμε αποδείξει ότι ο περιορισμός της φοροδιαφυγής είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες στο Υπουργείο Οικονομικών, αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο Κωστής Χατζηδάκης.

Έχουμε αποδείξει ότι ο περιορισμός της φοροδιαφυγής είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες στο Υπουργείο Οικονομικών, αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων της Κομισιόν για τον κενό ΦΠΑ.

«Δεν είναι μόνο ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης, αλλά κι ένας τρόπος να ενισχύουμε την κοινωνική πολιτική και να μειώνουμε περαιτέρω τους φόρους», τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, επισημαίνοντας πως «θα φτάσουμε νωρίτερα από το 2027, που είχαμε δεσμευτεί, στον στόχο μας για κενό ΦΠΑ στον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή στο 9%».

Αναλυτικά, η ανάρτησή του

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Ζαλίζει» το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων του Κριστιάνο Ρονάλντο - Πόσα πλήρωσε

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Οι «χρυσές» ειδικότητες με βέβαιο διορισμό - Οι «σίγουροι» και τα αουτσάιντερς για μια θέση στο Δημόσιο

MyStreet: Στον «αέρα» το app με καταγγελίες για τραπεζοκαθίσματα - Πώς λειτουργεί

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider