Άνοδος 22,9% στον τζίρο εστίασης και καταλυμάτων τον Φεβρουάριο - Στο +49,1% η Μεσσηνία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Άνοδος 22,9% στον τζίρο εστίασης και καταλυμάτων τον Φεβρουάριο - Στο +49,1% η Μεσσηνία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία που δημοσίευσε τη Δευτέρα η ΕΛΣΤΑΤ.

Σημαντική άνοδο καταγράφηκε στον τζίρο των ελληνικών επιχειρήσεων εστίασης και καταλυμάτων για τον Φεβρουάριο του 2023, σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία που δημοσίευσε τη Δευτέρα η ΕΛΣΤΑΤ.

Αναλυτικά:

Για τις επιχειρήσεις στον κλάδο των Καταλυμάτων με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων, για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση, ο κύκλος εργασιών τον Φεβρουάριο 2023 ανήλθε σε 90.463.315 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 27,0% σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2022, όπου είχε ανέλθει σε 71.213.744 ευρώ.

Για τις επιχειρήσεις στον κλάδο των Υπηρεσιών Εστίασης με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων, για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση, ο κύκλος εργασιών τον Φεβρουάριο 2023 ανήλθε σε 143.465.460 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 20,4% σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2022, όπου είχε ανέλθει σε 119.169.120 ευρώ.

Αθροιστικά για τις επιχειρήσεις στους κλάδους των Καταλυμάτων και των Υπηρεσιών Εστίασης , με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων, για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση, ο κύκλος εργασιών τον Φεβρουάριο 2023 ανήλθε σε 233.928.755 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 22,9% σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2022, όπου είχε ανέλθει σε 190.382.865 ευρώ.

Για τις Περιφερειακές Ενότητες με συνεισφορά στον συνολικό κύκλο εργασιών έτους 2022 μεγαλύτερη από 1,0%, η μεγαλύτερη αύξηση στον κύκλο
εργασιών τον Φεβρουάριο 2023 σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο 2022 παρατηρήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας (49,1%) και η μικρότερη αύξηση (8,7%) καταγράφηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κω, ενώ μείωση παρατηρήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου (26,3%).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μακριά από τις επενδύσεις παραμένουν οι Έλληνες - Μικρή η συμμετοχή των ιδιωτών στις κεφαλαιαγορές

Τέσσερις χρυσές συμβουλές για να «λάμψετε» σε μια επαγγελματική συνέντευξη

Ο «χάρτης» ζήτησης και τιμών στις πολυτελείς εξοχικές κατοικίες – Ρεκόρ διεθνούς ενδιαφέροντος, που εστιάζουν οι αγοραστές

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider