ελίν electricon: Η πιο αξιόπιστη επιλογή για οικονομικό ηλεκτρικό ρεύμα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ελίν electricon: Η πιο αξιόπιστη επιλογή για οικονομικό ηλεκτρικό ρεύμα
LIGHT BUB
Η EΛΙΝΟΙΛ, μέσω του εμπορικού της σήματος «ελίν electricon» διατηρεί τις χρεώσεις μεταξύ των οικονομικότερων της αγοράς, ενώ αποτελεί τον οικονομικότερο πάροχο για τον μήνα Δεκέμβριο.

Οι υψηλές τιμές ενέργειας τον τελευταίο χρόνο ως αποτέλεσμα της ενεργειακής κρίσης, του πολέμου στην Ουκρανία και των τάσεων που δημιουργεί η προσφορά και η ζήτηση εν εξελίξει της πανδημίας του COVID19 έχουν καταστήσει σε πολλά κράτη απρόσιτη την επαρκή ενεργειακή κάλυψη για πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο μήνα η άνοδος των τιμών ενέργειας επιβραδύνεται (από άνοδο 20,7% τον Οκτώβριο σε 12,3% τον Νοέμβριο), οδηγώντας κατ’ επέκταση σε αποκλιμάκωση των πληθωριστικών πιέσεων, οι τιμές παραμένουν υψηλές για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις, ειδικά αν συγκριθούν με τα επίπεδα τιμών που είχαν συνηθίσει να αντιμετωπίζουν τα προηγούμενα χρόνια.

Η μείωση των τιμών από την πλευρά των παρόχων αποτελεί συνήθως την κύρια προσδοκία των καταναλωτών προκειμένου να θωρακιστούν κατά της ακρίβειας. Επίσης, η προσφορά οικονομικών προγραμμάτων ρεύματος ή φυσικού αερίου αποτελεί τον ένα άξονα. Η ελευθερία κινήσεων, η ευελιξία και η ασφάλεια που αισθάνεται ο καταναλωτής όταν προμηθεύεται ενέργεια, αποτελεί εξίσου σημαντικό παράγοντα.

ελίν: Ο οικονομικότερος πάροχος για το μήνα Δεκέμβριο

Αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη συγκυρία με τις πιέσεις στα νοικοκυριά και την οικονομία από τις τιμές της ενέργειας, η EΛΙΝΟΙΛ, μέσω του εμπορικού της σήματος «ελίν electricon» διατηρεί τις χρεώσεις μεταξύ των οικονομικότερων της αγοράς, ενώ αποτελεί τον οικονομικότερο πάροχο για τον μήνα Δεκέμβριο προσφέροντας προσιτή ηλεκτρική ενέργεια σε κατοικίες και επιχειρήσεις για όλες τις κατηγορίες πελατών, χαμηλής και μέσης τάσης, σε όλη τη χώρα.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η ελίν προσφέρει τη δυνατότητα συνδυαστικών προγραμμάτων για την ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο, με επιπλέον όφελος κάθε μήνα. Kαι όλα αυτά με προσωποποιημένα προγράμματα που δεν πιέζουν τους καταναλωτές με χρονικές δεσμεύσεις, κρυφές χρεώσεις ή ψιλά γράμματα. Επιπλέον, παρέχει ένα ευνοϊκό πλάνο ρύθμισης και σταδιακή αποπληρωμή οφειλών, καθώς και άμεση, δωρεάν εξυπηρέτηση και αναζήτηση ενεργειακών λύσεων από το εξειδικευμένο προσωπικό της.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της πολλούς ευέλικτους τρόπους αποστολής λογαριασμών, καθώς και μεθόδους εξόφλησης τους, αξιοποιώντας κανάλια όπως την myelin, το livepay.gr, πάγιες εντολές πληρωμής, πληρωμές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ κ.α.

Προγράμματα για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις από την ελίν

Δεδομένου ότι τίποτα δεν γίνεται στην «τύχη», η ελίν προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Υιοθετώντας άμεσα τις κατευθυντήριες οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής, συνέχισε να προσφέρει τα οικονομικότερα τιμολόγια και μετά τον Αύγουστο του 2022. Για τον μήνα Δεκέμβριο, με αρχική τιμή μόλις στο 0,285 ευρώ ανά κιλοβατώρα (€/kWh. ), η οποία με την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης για ένα μέσο νοικοκυριό διαμορφώνεται στα 0,065, η ελίν αποδεικνύεται ο οικονομικότερος πάροχος της αγοράς, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία της ως η καλύτερη επιλογή νοικοκυριών και επιχειρήσεων για ηλεκτρική ενέργεια αυτό το δύσκολο χειμώνα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΕΛΙΝΟΙΛ: Η προστασία των καταναλωτών στο επίκεντρο της «Δέσμευσης Ποιότητας»

H ΕΛΙΝΟΙΛ εισέρχεται σε μια νέα εποχή μετρήσιμων στόχων βιωσιμότητας

Ελίν: Από σήμερα έως 11 Δεκεμβρίου διαγωνισμός ενόψει Μουντιάλ

gazzetta
gazzetta reader insider insider