Τζεντιλόνι: Η ΕΕ θα είναι πλήρως απεξαρτημένη από την ρωσική ενέργεια έως το 2027

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τζεντιλόνι: Η ΕΕ θα είναι πλήρως απεξαρτημένη από την ρωσική ενέργεια έως το 2027
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Il Messaggero ο Τζεντιλόνι επεσήμανε ότι η ΕΕ θα αναθεωρήσει προς τα κάτω τις εκτιμήσεις της για την ανάπτυξη το 2022

Η ΕΕ σκοπεύει να μειώσει κατά δύο τρίτα τις εισαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου από τη Ρωσία ως το τέλος του έτους και να απεξαρτηθεί πλήρως από τη ρωσική ενέργεια ως το τέλος του 2027, δήλωσε σήμερα ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για την Οικονομία Πάολο Τζεντιλόνι.

Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Il Messaggero ο Τζεντιλόνι επεσήμανε ότι η ΕΕ θα αναθεωρήσει προς τα κάτω τις εκτιμήσεις της για την ανάπτυξη το 2022, από τον προηγούμενο στόχο του 4%. Ωστόσο πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς για να εκτιμήσει κανείς αν ο περιορισμός της ανάπτυξης θα οδηγήσει σε οικονομική στασιμότητα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΟΣΑ για Ελλάδα: Στέγαση και χαμηλοί μισθοί κρατούν τους νέους στο πατρικό

Γιατί ο Τζεφ Μπέζος «βάζει γκολ» στο Άνφιλντ

Ο Μητσοτάκης ανεβάζει στροφές - Ο ΑΓΕΕΘΑ στο Ισραήλ - Η Αριστερά μετρά δυνάμεις

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider