ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 246,4% στον τζίρο των καταλυμάτων τον Ιανουάριο - Στο +1.042,5% το Λασίθι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 246,4% στον τζίρο των καταλυμάτων τον Ιανουάριο - Στο +1.042,5% το Λασίθι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο κύκλος εργασιών για τις επιχειρήσεις εστίασης στην Ελλάδα ενισχύθηκε 83,8%, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2021.

Εκρηκτική αύξηση κατέγραψε ο τζίρος των καταλυμάτων και των επιχειρήσεων εστίασης στην Ελλάδα για τον Ιανουάριο του 2022 και σε ετήσια βάση, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ.

Ειδικότερα, για τις επιχειρήσεις του κλάδου καταλυμάτων με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων, για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση, ο κύκλος εργασιών τον Ιανουάριο 2022 ανήλθε σε 67.460.725 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 246,4% σε σχέση με τον Ιανουάριο 2021, όπου είχε ανέλθει σε 19.476.243 ευρώ.

Για τις επιχειρήσεις των Περιφερειακών Ενοτήτων με συνεισφορά στον συνολικό κύκλο εργασιών έτους 2020 μεγαλύτερη από 1,0%, η μεγαλύτερη αύξηση στον κύκλο εργασιών τον Ιανουάριο 2022 σε σύγκριση με τον Ιανουάριο 2021 παρατηρήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου (1.042,5%) και η μικρότερη αύξηση (70,2%) καταγράφηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου.

Για τις επιχειρήσεις του κλάδου υπηρεσιών εστίασης με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων, για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση, ο κύκλος εργασιών τον Ιανουάριο 2022 ανήλθε σε 97.665.586 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 83,8% σε σχέση με τον Ιανουάριο 2021, όπου είχε ανέλθει σε 53.126.192 ευρώ.

Για τις επιχειρήσεις των Περιφερειακών Ενοτήτων με συνεισφορά στον συνολικό κύκλο εργασιών έτους 2020 μεγαλύτερη από 1,0% (Πίνακας 2), η μεγαλύτερη αύξηση στον κύκλο εργασιών τον Ιανουάριο 2022 σε σύγκριση με τον Ιανουάριο 2021 παρατηρήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας (797,7%) και η μικρότερη αύξηση (13,4%) καταγράφηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Επιτελικά» νεύρα με τον Βλάχο - Μηνύματα και σε «γαλάζιους» για την 13η σύνταξη - Τι συζητούν στον ΣΥΡΙΖΑ

Πόσo χρειάζεται να δουλέψει ένας Έλληνας εργαζόμενος για να αποκτήσει ο μισθός του αγοραστική δύναμη 1.000 δολαρίων

ΔΕΔΔΗΕ: Ανεβάζει «στροφές» το roll out των έξυπνων μετρητών - Η λύση για τα «προβληματικά» ρολόγια

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider