Υπ. Ανάπτυξης: Ο Θεόδωρος Λύτρας πρόεδρος της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υπ. Ανάπτυξης: Ο Θεόδωρος Λύτρας πρόεδρος της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε
Υπουργείο Ανάπτυξης
«Σκοπός μας είναι να κάνουμε πράξη την αποστολή που μας ανατέθηκε και να υλοποιήσουμε τα προγράμματα της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης» ανέφερε ο νέος πρόεδρος της εταιρείας.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε., μετά από την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε υπό τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά την συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

  • Θεόδωρος Λύτρας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
  • Ιωάννης Μπούκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου
  • Γεώργιος Τοπαλίδης, Μέλος
  • Δημήτριος Οικονόμου, Μέλος
  • Θεοδώρα Πετρούλα, Μέλος

Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, δήλωσε σχετικά: «Η Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα για την πατρίδα μας. Έχουμε δομήσει ένα ευέλικτο σχέδιο για τον ομαλό μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου των περιοχών μετάβασης, διευκολύνοντας, παράλληλα, την ανάπτυξη νέων επενδυτικών πρωτοβουλιών για την άμεση δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας. Χαιρετίζω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ, προχωράμε μπροστά και εργαζόμαστε μαζί για την υλοποίηση του σχεδιασμού μας».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε., κ. Θεόδωρος Λύτρας, δήλωσε: «Σκοπός μας είναι να κάνουμε πράξη την αποστολή που μας ανατέθηκε και να υλοποιήσουμε τα προγράμματα της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης. Διασφαλίζουμε τη σωστή διαχείριση και αξιοποίηση των εδαφών που περιλαμβάνονται στις Ζώνες Απολιγνιτοποίησης, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των περιοχών αυτών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider