CEO JP Morgan: Χωρίς αξία το bitcoin, η αγορά των crypto θα ρυθμιστεί

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
CEO JP Morgan: Χωρίς αξία το bitcoin, η αγορά των crypto θα ρυθμιστεί
Bitcoin
Την πεποίθησή του πως οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ θα καταφέρουν να θέσουν κανόνες στην αγορά των κρυπτονομισμάτων εξέφρασε ο επικεφαλής της JP Morgan Chase, Τζέιμι Ντίμον, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως «άνευ αξίας» το bitcoin.

Την πεποίθησή του πως οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ θα καταφέρουν να θέσουν κανόνες στην αγορά των κρυπτονομισμάτων εξέφρασε ο επικεφαλής της JP Morgan Chase, Τζέιμι Ντάιμον, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως «άνευ αξίας» το bitcoin.

«Δεν έχει καμία σημασία τι πιστεύει ο καθένας. Η κυβέρνηση θα θεσπίσει κανόνες στην αγορά των κρυπτονομισμάτων για να αντιμετωπίσει το ξέπλυμα χρήματος και για να μπορεί να το φορολογήσει», ανέφερε σε διαδικτυακή εκδήλωση ο CEO της μεγαλύτερης τράπεζας των ΗΠΑ.

Παράλληλα, ο Ντάιμον όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση JP Morgan Chase, η οποία από το καλοκαίρι αποδέχεται αγορές και πωλήσεις με την χρήση πέντε κρυπτονομισμάτων, χαρακτήρισε «ασήμαντο και χωρίς αξία» το bitcoin, τονίζοντας πως παραμένει «σκεπτικός» γύρω από την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της JP Morgan.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα μέσα στο έτος, ο Ντάιμον με δηλώσεις του είχε αναφερθεί εκ νέου στο δημοφιλές κρυπτονόμισμα, χαρακτηρίζοντας το bitcoin ως «απάτη», πριν ανακαλέσει τα λεγόμενά του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

JP Morgan: Οι θεσμικοί επενδυτές προτιμούν το ethereum από το bitcoin

Crypto: Η κυβέρνηση Μπάιντεν ετοιμάζεται για καταστολή; - Ποια μέτρα προωθούνται

gazzetta
gazzetta reader insider insider