ΗΠΑ: Αναβάλλεται η επιβολή επιπλέον δασμών στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΗΠΑ: Αναβάλλεται η επιβολή επιπλέον δασμών στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα
Αναβάλλεται για ακόμα 6 μήνες η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ για την επιβολή επιπρόσθετων δασμών στα εισαγόμενα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα.

Εκ νέου αναβολή της απόφασης των ΗΠΑ για τους επιπρόσθετους δασμούς στα εισαγόμενα αυτοκίνητα ευρωπαϊκής προέλευσης, αναμένεται να ανακοινώσει ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, εντός της εβδομάδας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Politico, ο Τραμπ αναμένεται να αναβάλλει για άλλους έξι μήνες τη λήψη απόφασης, ως προς την επιβολή επιπρόσθετων δασμών στα αυτοκίνητα τα οποία εισάγονται στη χώρα του από την ΕΕ.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πρέπει να αποφασίσει ως την Πέμπτη 14η Νοεμβρίου, εάν θα επιβάλλει όπως έχει απειλήσει επικαλούμενη λόγους εθνικής ασφαλείας επιπλέον δασμούς ύψους έως και 25% στα εισαγόμενα οχήματα ευρωπαϊκής προέλευσης, καθώς και τα ανταλλακτικά τους. Η λήψη της απόφασης αυτής είχε ήδη αναβληθεί νωρίτερα φέτος για έξι μήνες από τον Λευκό Οίκο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επιστροφή ενοικίου: Στις 30 Νοεμβρίου οι πληρωμές - Στην τελική ευθεία οι διασταυρώσεις

Η μάχη του Αγνώστου η νέα κόκκινη γραμμή - Ο Αλέξης αφήνει πίσω Ανδρουλάκη!

Ο Ολυμπιακός έχει τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Η Μπαρτσελόνα, ποιον;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider