Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των τραπεζικών καταστημάτων

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των τραπεζικών καταστημάτων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Ενθαρρύνουμε το συναλλακτικό κοινό να περιορίσει τη διενέργεια συναλλαγών με φυσικό τρόπο» τονίζει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Κανονικά συνεχίζεται η λειτουργία των τραπεζικών καταστημάτων, όπως και το σύνολο των δραστηριοτήτων του τραπεζικού τομέα και μεταξύ αυτών και η τροφοδοσία των ΑΤΜ όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών ανακοινώνει ότι συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των τραπεζικών καταστημάτων, όπως και το σύνολο των δραστηριοτήτων του τραπεζικού τομέα και μεταξύ αυτών και η τροφοδοσία των ΑΤΜ.

Στο πλαίσιο, ωστόσο, των μέτρων πρόληψης ενθαρρύνουμε το συναλλακτικό κοινό να περιορίσει τη διενέργεια συναλλαγών με φυσικό τρόπο, όπως επίσης και τη χρήση μετρητών και να επιλέξει ένα από τα πολλά σύγχρονα μέσα της τεχνολογίας, ιδίως δε τις ανέπαφες συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

Για όσους επιλέξουν, παρά την παραπάνω σύσταση, την εξυπηρέτηση με φυσικό τρόπο στο υποκατάστημα εντός του ισχύοντος ωραρίου, σημειώνουμε ότι θα υπάρξει προσαρμογή στις κρατούσες συνθήκες, ιδίως στη ροή εξυπηρέτησης, ώστε να διαφυλαχθεί η υγεία και ασφάλεια του συναλλακτικού κοινού και των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΥΔΑΠ: Γιατί κόβει το νερό όταν οι οφειλές φτάνουν τα 100 ευρώ - Στο στόχαστρο και οι δήμοι

Το φιάσκο του Ντόναλντ Τραμπ

Ακαθάριστα οικόπεδα: Αντίστροφη μέτρηση για τους ιδιοκτήτες - Πότε αρχίζουν έλεγχοι και πρόστιμα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider