Τώρα οι κάρτες Alpha Bank στο Αpple Pay

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τώρα οι κάρτες Alpha Bank στο Αpple Pay
Ο εύκολος και ασφαλής τρόπος συναλλαγών με το iPhone ή το Apple Watch σας.

Τον εύκολο και γρήγορο τρόπο συναλλαγών μέσω Apple Pay εγκαινίασε προ ημερών η Alpha Bank, πρώτη από τις ελληνικές τράπεζες, προσφέροντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές μέσω των καρτών Alpha Bank Visa και του ψηφιακού πορτοφολιού Apple Pay

Τα οφέλη του Apple Pay

Τα «καλά νέα» βέβαια δεν περιορίζονται στην έλευση μιας υπηρεσίας που ανέμεναν εδώ και καιρό οι «πιστοί» της Αpple. Άκρως σημαντική είναι και η ενεργοποίησή της την δεδομένη χρονική στιγμή, αφού η Alpha Bank προσθέτει ακόμα μια «δικλείδα υγειονομικής ασφάλειας» εν μέσω πανδημίας. Για την ακρίβεια, οι χρήστες του Apple Pay δεν χρειάζεται να πληκτρολογούν το PIN της κάρτας τους κατά τις πληρωμές τους, δεν χρειάζεται καν να έχουν μαζί τους την κάρτα τους όταν επισκέπτονται φυσικά καταστήματα, αφού μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές με το iPhone ή το Apple Watch τους. 

insider

 

Εξίσου εύκολες και γρήγορες είναι και οι ηλεκτρονικές αγορές με το Apple Pay. Στις διαδικτυακές αγορές που πραγματοποιείτε με το Αpple Pay δεν χρειάζεται να δημιουργείτε λογαριασμό σε κάποια ιστοσελίδα, να καταχωρείτε τα στοιχεία της κάρτας σας ή να συμπληρώνετε μακροσκελείς φόρμες με τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα παραπάνω οφέλη μάλιστα πολλαπλασιάζονται, αν αναλογιστεί κανείς ότι εκατομμύρια καταστήματα στον κόσμο δέχονται το Apple Pay για online αγορές.

Πώς θα συνδέσετε το Apple Pay με τις κάρτες Αlpha Bank Visa

Για να εκμεταλλευτείτε τις παραπάνω δυνατότητες αρκεί να ακολουθήσετε την παρακάτω απλή διαδικασία.

Ανοίξτε την εφαρμογή Wallet στο iPhone σας και προσθέστε την κάρτα της Alpha Bank. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που θέλετε να συνδεθείτε μέσω Apple Watch ή iPad και Μac.

Αναλυτικές οδηγίες αλλά και βίντεο με την διαδικασία βήμα βήμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Alpha Bank

Πλεονέκτημα η ασφάλεια

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της εν λόγω υπηρεσίας είναι η ασφάλεια. Κι αυτό γιατί όταν πραγματοποιείτε μια αγορά, το Apple Pay χρησιμοποιεί έναν αριθμό για τη συγκεκριμένη συσκευή και έναν μοναδικό κωδικό συναλλαγής. Με τον τρόπο αυτό, ο αριθμός της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται ποτέ στη συσκευή σας και όταν πληρώνετε οι αριθμοί των καρτών σας δεν κοινοποιούνται ποτέ στους εμπόρους. Επιπλέον, οι συναλλαγές σας γίνονται μέσω Face ID ή Τouch ID, παρέχοντάς σας την μέγιστη ασφάλεια.

insider

Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το παρόν μπορείτε να εντάξετε τις κάρτες VISA της Alpha Bank στο Apple Pay. Ωστόσο, πολύ σύντομα, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και για τις κάρτες Mastercard.

Ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια από τις κάρτες Αlpha Bank στο Apple Pay.

 

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider