Piraeus Gold, τα «χρυσά» καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Piraeus Gold, τα «χρυσά» καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς (vid)
Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μοναδική εμπορική τράπεζα στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται σε προϊόντα και υπηρεσίες χρυσού.

Προϊόντα χρυσού, όπως χρυσές λίρες Αγγλίας και ράβδους χρυσού, διαθέτουν τα καταστήματα Piraeus Gold της Τράπεζας Πειραιώς.

Στα δύο σημεία εξυπηρέτησης, στην Αθήνα και το Ηράκλειο Κρήτης, πελάτες και μη της τράπεζας μπορούν να αποκτήσουν τα διαθέσιμα προϊόντα χρυσού καθώς και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών χρυσού για αγορά, πώληση, εκτίμηση και φύλαξη.

Επιπλέον, στην Τράπεζα Πειραιώς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν έλεγχο γνησιότητας και εκτίμηση της αξίας του επενδυτικού τους χρυσού, καθώς και να επωφεληθούν από την υπηρεσία φύλαξης επενδυτικού χρυσού, που γίνεται στις ειδικές εγκαταστάσεις της τράπεζας στην Αθήνα και μειώνει τους κινδύνους μεταφοράς και φύλαξης, ενώ διασφαλίζει ότι η ποιότητα του χρυσού δεν θα αλλοιωθεί λόγω φθοράς.

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μοναδική εμπορική τράπεζα στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται σε προϊόντα και υπηρεσίες χρυσού και είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας του Βασιλικού Νομισματοκοπείου της Μεγάλης Βρετανίας για τη διάθεση Χρυσών Λιρών Αγγλίας στη χώρα μας.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider