Ο Γιώργος Μιχελής θα αναλάβει νέος πρόεδρος στην Attica Bank

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Γιώργος Μιχελής θα αναλάβει νέος πρόεδρος στην Attica Bank
Σε επικοινωνία του insider.gr με τον κ. Μιχελή, εκείνος επιβεβαίωσε ότι θα αποδεχθεί τη θέση, εφόσον του προταθεί στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο.

Ο πρώην πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Γιώργος Μιχελής, θα προταθεί σύμφωνα με πληροφορίες για τη θέση του προέδρου της Attica Bank, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη με επιστολή του εχθές το βράδυ.

Σε επικοινωνία του insider.gr με τον κ. Μιχελή, εκείνος επιβεβαίωσε ότι θα αποδεχθεί τη θέση, εφόσον του προταθεί στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί για σήμερα. Η τοποθέτηση είναι προσωρινή έως τη σύγκλιση της γενικής συνέλευσης της τράπεζας, ωστόσο, τυπικά επικυρώνεται και από τη γενική συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως μετά τις εξελίξεις στην Attica Bank.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μιχελής αποχώρησε από τη θέση του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΤΧΣ τον Ιούνιο του 2018, μετά από τρία χρόνια εκτέλεσης των καθηκόντων του. Ο ίδιος έχει πολυετή εμπειρία σε ανώτατες θέσεις του τραπεζικού κλάδου, έχοντας διατελέσει έχοντας διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος στην Bancpost, θυγατρικής της Eurobank στη Ρουμανία, Γενικός Διευθυντής στην Εμπορική Τράπεζα και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Chief Operating Officer στην Εγνατία Τράπεζα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider