Ποιο πακέτο genius της Protergia ταιριάζει σε κάθε σπίτι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ποιο πακέτο genius της Protergia ταιριάζει σε κάθε σπίτι

Σε αυτή τη ζωή, υπάρχουν κάποια πράγματα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη σταθερότητά τους. Ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή, το χειμώνα κάνει κρύο, η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου να κάνεις καλοκαιρινές διακοπές, το Πάσχα και τα Χριστούγεννα παχαίνουμε όλοι. Αδιαμφισβήτητες καταστάσεις.

Υπάρχουν βέβαια και τα πράγματα τα οποία ενώ στην αρχή παρουσιάζονται ως κάτι σταθερό και αμετάβλητο, στη συνέχεια συνεχώς αλλάζουν. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι οι λογαριασμοί της ηλεκτρικής ενέργειας. Πόσες φορές δεν έχουμε ανοίξει τον λογαριασμό και εκπλαγήκαμε από το πόσο; Πολλές φορές!Όμως, αν υπάρχει ακόμα ένα πράγμα για το οποίο θα θέλαμε πάντα να νιώθουμε σίγουροι για τη σταθερότητά του, αυτό είναι ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος.

Να ξέρεις κάθε μήνα ότι θα πληρώνεις ένα συγκεκριμένο ποσό, ανεξαρτήτως του πόσο συχνά χρησιμοποιείς τις ηλεκτρικές σου συσκευές. Να μπορείς να προγραμματίσεις τα έξοδα του μήνα και να μην βρίσκεσαι μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Να μην χρειάζεται να περνάς τις ώρες σου μετρώντας τις κιλοβατώρες και να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές, αν το παρακάνεις με τις συσκευές.

Μπορεί αυτό που λέμε να φαίνεται ουτοπικό, αλλά δεν είναι. Ψάξαμε και βρήκαμε εκείνα τα προγράμματα που θα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή σου.

Για το φοιτητικό σπίτι του παιδιού σου

Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας που πολλές οικογένειες αποχωρίζονται τα παιδιά τους. Είναι αυτός ο ο μήνας που οι 18χρονοι μαθαίνουν σιγά σιγά να ζουν μόνοι τους, μακριά από το σπίτι τους. Για τα επόμενα τέσσερα, τουλάχιστον, χρόνια η ζωή τους θα βρίσκεται σε ένα σπίτι με ένα ή δύο δωμάτια, με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και φυσικά σε μόνη επικοινωνία με τους γονείς για συμβουλές. Τα πάγια έξοδα ενός φοιτητικού σπιτιού δεν χρειάζεται να σου προξενούν πονοκέφαλο, όπως συμβαίνει σε πολλούς και μόνο με τη σκέψη. Υπάρχει τρόπος τα έξοδα να είναι σταθερά και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κάθε μήνα. Ο τρόπος αυτός λέγεται «GENIUS 1».

Για το σπίτι σου

Ο χειμώνας είναι η εποχή που όλες οι συσκευές δουλεύουν στο φουλ. Δεν μπορείς εύκολα να βγεις για φαγητό το βράδυ, άρα μαγειρεύεις πολύ. Δεν θες να κρυώνεις, όταν ξεκουράζεσαι στο σαλόνι σου, άρα θα έχεις κάποιο θερμαντικό σώμα να σε ζεσταίνει. Δεν θες ούτε δευτερόλεπτο να σκεφτείς ότι το νερό για να κάνεις μπάνιο μπορεί και να είναι κρύο. Και όταν αρχίζουν οι βροχές και τα χιόνια, η τηλεόραση, ο υπολογιστής και το video games είναι οι καλύτεροι φίλοι σου. Ιδίως όταν κάθεσαι με όλη την οικογένεια για να περάσεις δημιουργικές ώρες. Τα πάγια έξοδα του σπιτιού σου λοιπόν δεν χρειάζεται να σου προξενούν πονοκέφαλο, όπως συμβαίνει σε πολλούς και μόνο με τη σκέψη. Υπάρχει τρόπος τα έξοδα να είναι σταθερά και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κάθε μήνα. Ο τρόπος αυτός λέγεται «GENIUS 2».

Για το πολύ μεγάλο σπίτι σου

Αν πάλι δεν έχεις μια κλασσική τετραμελή οικογένεια, αλλά μια μεγαλύτερη και παράλληλα η αγάπη σου για τα ζώα μεταφράζεται και στην παρουσία ενός κατοικίδιου, τότε σίγουρα το σπίτι σου θα είναι σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες. Περισσότερα από τέσσερα δωμάτια, το καθένα εξοπλισμένο με τις δικές του ηλεκτρικές συσκευές (τηλεόραση και υπολογιστή σίγουρα), τα πάντα μόνιμα αναμμένα στο full για να προλαβαίνεις όλες τις δουλειές. Ναι, το ξέρουμε, ακούγεται σχεδόν «εφιαλτικό» το σενάριο να πρέπει κάθε μήνας να πληρώνεις τα πάγια έξοδα αυτού του σπιτιού.Όμως, δεν χρειάζεται να σου προξενούν πονοκέφαλο, όπως συμβαίνει σε πολλούς και μόνο με τη σκέψη. Υπάρχει τρόπος τα έξοδα να είναι σταθερά και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κάθε μήνα. Ο τρόπος αυτός λέγεται «GENIUS 3».

paketa_genius

Μέχρι τώρα, αναφέραμε τρεις φορές τη λέξη Genius, συνοδευόμενη από τρία νούμερα. Μπορεί αυτό να σας έκανε να αναρωτηθείτε τι εννοούμε, αλλά μάλλον θα έχετε ήδη δει την παρακάτω διαφήμιση και κάπως θα κάνατε τη σύνδεση στο μυαλό σας και τώρα θα έχετε ήδη καταλάβει τι εννοούμε.

Ας το κάνουμε όμως ακόμα πιο ξεκάθαρο. Η Protergia, με τα νέα πρωτοποριακά πακέτα Genius 1, 2, 3, θα γίνει η καλύτερη φίλη σου. Πλέον, μπορείς να ξέρεις τι να περιμένεις στον λογαριασμό του ηλεκτρικού σου ρεύματος. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα σταθερά πακέτα Genius που ταιριάζουν στις οικιακές σου ανάγκες, ενώ, μπορείς να μεταφέρεις την ηλεκτρική ενέργεια που δεν κατανάλωσες στον επόμενο χρόνο, με την νέα υπηρεσία Save4Later.

Σκέψου δηλαδή ότι θα απολαμβάνεις τις εξής παροχές:

  • Σταθερή χρέωση ηλεκτρικού ρεύματος κάθε μήνα
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις
  • Νέα υπηρεσία Genius Save4Later
  • Έλεγχος της κατανάλωσης μέσω του myprotergia app

Μην το καθυστερείς λοιπόν! Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider