«Θεόνη»: Παρουσίασε γυάλινη φιάλη και ανθρακούχο νερό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Θεόνη»: Παρουσίασε γυάλινη φιάλη και ανθρακούχο νερό
«Το Θεόνη προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση της 4ης γραμμής παραγωγής, η οποία αφορά τη γυάλινη συσκευασία, μία επένδυση με εκτιμώμενο κόστος 4 εκατ. ευρώ».

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, παρουσίασε στη HORECA τη γυάλινη φιάλη και το ανθρακούχο νερό, τα οποία κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 1000ml και 330ml.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε πλήρη συνέπεια με το επενδυτικό πλάνο που είχε ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο του 2019, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 20 Διεθνών Βραβείων Ποιότητας, το Θεόνηπροχώρησε άμεσα στην υλοποίηση της 4ης γραμμής παραγωγής, η οποία αφορά τη γυάλινη συσκευασία, μία επένδυση με εκτιμώμενο κόστος 4 εκατ. ευρώ, όπως είχε αναφέρει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Δημήτρης Τσέλιος».

Σημειώνεται ακόμη ότι «ο κομψός σχεδιασμός και η premium ετικέτα της κάθε φιάλης αντανακλούν πλήρως τα πηγαία φυσικά χαρίσματα του ΘΕΟΝΗ, τη γεύση του και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μέχρι σήμερα του έχουν χαρίσει 20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. Οι πρώτες γυάλινες φιάλες νερού ΘΕΟΝΗ θα διατεθούν στην αγορά τον Μάρτιο του 2020 ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider