Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις -  Τι περιμένουν οι έμποροι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις -  Τι περιμένουν οι έμποροι
Τα κατασήματα της πρωτεύουσας αναμένεται να πρoχωρήσουν σε μεγάλες εκπτώσεις, όπως επισημαίνει στο insider.gr o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Αισιόδοξοι ότι οι καταναλωτές θα εκμεταλλευτούν τις χειμερινές εκπτώσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και θα γεμίσουν τα καταστήματα, εμφανίζονται οι έμποροι.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης επισημαίνει στο insider.gr πως οι καταστηματάρχες της πρωτεύουσας σκοπεύουν να προχωρήσουν σε μεγάλες εκπτώσεις, οι οποίες αναμένεται να φτάσουν ακόμη και το 70%, όπως λένε οι ίδιοι.

Άλλωστε και η περίοδος των εορτών, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κινήθηκε ικανοποιητικά, με «μικρό θετικό πρόσημο», γεγονός που γεμίζει τους καταστηματάρχες με αισιοδοξία για την κίνηση στην αγορά το 2020.

Ήδη πάντως οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στα καταστήματα κάποια προϊόντα σε προσφορές. Πρόκειται ουσιαστικά για περιστασιακές προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα που πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή λίγο πριν από περίοδο των εκπτώσεων.

Ο κ. Καφούνης συμβουλεύει παράλληλα τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί στις αγορές τους κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων και να ελέγχουν την ποιότητα των προϊόντων.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκπτώσεις θα ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου ενώ την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider