Γαλαξίας: Σχεδιάζει επενδύσεις 50 εκατ, αυξάνει 20% τους μισθούς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γαλαξίας: Σχεδιάζει επενδύσεις 50 εκατ, αυξάνει 20% τους μισθούς
Σχεδιάζει το άνοιγμα 10 νέων καταστημάτων.

Επενδύσεις ύψους 50 εκατ. ευρώ προγραμματίζει η αλυσίδα Γαλαξίας για την κατασκευή νέων καταστημάτων, ενώ παράλληλα προχωρά σε αύξηση κατά 20% των μισθών των εργαζομένων της, όπως ανέφεραν στελέχη της εταιρείας ΠΕΝΤΕ Α.Ε. - Γαλαξίας κατά την διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

H Πρόεδρος της ΠΕΝΤΕ Α.Ε. κα Νικολίτσα Χειμωνίδου στο χαιρετισμό της έκανε ειδική αναφορά στα ιδρυτικά και ιστορικά στελέχη της ΠΕΝΤΕ Α.Ε. και προσφώνησε προσωπικά όλα τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ανέφερε ότι η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί σταθερή φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία με συγκεκριμένα προγράμματα στηρίζει το προσωπικό της και αναγνωρίζει την πολύτιμη συμβολή του.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Πουρσανίδης που στην ομιλία του αναφέρθηκε σε δύο πυλώνες, τους εργαζόμενους και τα επιχειρηματικά πλάνα της εταιρείας. Τόνισε τη συμβολή της αμιγώς ελληνικής εταιρείας στον κοινωνικό τομέα, με πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που υπαγορεύθηκαν από το πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αφορά μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων που στόχο έχουν τον συνάνθρωπο και τον εργαζόμενο. Μάλιστα, ανακοίνωσε αύξηση 20% του μισθού όσων εργαζομένων έχουν προσληφθεί από το 2012 και μετά.

Στα επιχειρηματικά πλάνα της ΠΕΝΤΕ Α.Ε. ο κ. Πουρσανίδης ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την επέκταση του δικτύου με 10 νέα καταστήματα για τα επόμενα 2 χρόνια με τα 5 από αυτά θα είναι υπέρ μάρκετ.

Αυτή τη χρονιά, η εταιρεία ανοίγει άλλα τρία καταστήματα: στη Νίκαια Λάρισας, στην Ανάβυσσο Αττικής και στη Σπάρτη Λακωνίας, φτάνοντας μέχρι στιγμής τα 159 καταστήματα. Εντός της χρονιάς σχεδιάζεται το άνοιγμα επιπλέον καταστημάτων.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται πολλές και σημαντικές ανακαινίσεις, οι οποίες αναβαθμίζουν τα ήδη υπάρχοντα καταστήματα και τις παροχές υπηρεσιών των σούπερ μάρκετ Γαλαξίας. Μέχρι σήμερα, 75 από αυτά είναι ιδιόκτητα και τα υπόλοιπα μισθωμένα. Στόχος της εταιρείας είναι να λειτουργεί ιδιόκτητα καταστήματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider