Lamda Development: Στο 4,2% – 4,5% το εύρος απόδοσης για το 7ετές ομόλογο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Lamda Development: Στο 4,2% – 4,5% το εύρος απόδοσης για το 7ετές ομόλογο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η δημόσια προσφορά ξεκινά την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 10:00 ώρα Ελλάδος, και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 16:00.

Στην αγορά ομολόγων επιστρέφει η Lamda Development, θέτοντας εύρος απόδοσης 4,2% έως 4,5% για το νέο 7ετές ομόλογο έως 350 εκατ. ευρώ. Η δημόσια προσφορά ξεκινά την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 10:00 ώρα Ελλάδος, και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 16:00.

Η εταιρεία θα εκδώσει έως 350.000 κοινές, άυλες και ονομαστικές ομολογίες ονομαστικής αξίας 1.000 ευρώ έκαστη, με ελάχιστο ύψος έκδοσης τα 330 εκατ. ευρώ και 7 ετών. Η τιμή διάθεσης έχει οριστεί στο άρτιο, δηλαδή στα 1.000 ευρώ ανά ομολογία.

Οι Ομολογίες δεν θα είναι εξασφαλισμένες με εμπράγματες ή προσωπικές ασφάλειες, πλην ενεχύρου επί τραπεζικού λογαριασμού της εταιρείας, στον οποίο η εταιρεία θα μεριμνά να κατατίθενται τα ποσά που προβλέπονται αναλυτικά στους όρους του Προγράμματος ΚΟΔ.

Ο προσδιορισμός της απόδοσης και του επιτοκίου των Ομολογιών, θα γίνει με τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών («Book Building»), το οποίο θα τηρηθεί από
τους Συντονιστές Κυρίους Αναδόχους και θα διενεργηθεί μέσω της διαδικασίας Η.ΒΙ.Π. Στη διαδικασία Η.ΒΙ.Π. συμμετέχουν αποκλειστικά Ειδικοί Επενδυτές.

Η τιμή διάθεσης των Ομολογιών έχει οριστεί στο άρτιο, ήτοι €1.000 ανά Ομολογία. Το Επιτόκιο και η τελική απόδοση θα προσδιοριστούν από τους Συντονιστές Κυρίους Αναδόχους, εντός του εύρους απόδοσης, με τη διαδικασία του Η.ΒΙ.Π., θα εγκριθούν από εξουσιοδοτημένο από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εκδότριας πρόσωπο και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας και στον διαδικτυακό τόπο της EURONEXT ATHENS το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την περίοδο της Δημόσιας Προσφοράς. Περαιτέρω, η τελική απόδοση θα καθοριστεί από τους Συντονιστές Κυρίους Αναδόχους εντός του εύρους απόδοσης για τους συμμετέχοντες στη διαδικασία του Η.ΒΙ.Π.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κληρώνει για πληθωρισμό και ανάπτυξη - Πλησιάζει ο φορέας ακινήτων - Από τα Ποσειδώνια στο ταμπλό

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για διορθώσεις - Ποιοι και πώς θα λάβουν την ενίσχυση τον Σεπτέμβριο

Μεσογειακή διατροφή: Μύθος, πολυτέλεια ή χαμένη συνήθεια το 2026;

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider