Δύο ακίνητα στην Αθήνα έναντι 110.500 ευρώ πούλησε η Νoval Property

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Δύο ακίνητα στην Αθήνα έναντι 110.500 ευρώ πούλησε η Νoval Property
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η εν λόγω πώληση αποτελεί μέρος της στρατηγικής από-επένδυσης της Noval Property από συγκεκριμένα ακίνητα.

Την πώληση δύο οριζόντιων ιδιοκτησιών συνολικής επιφάνειας 171,32 τ.μ. επί τις οδού Μιχαλακοπούλου αρ. 177 στην Αθήνα ανακοίνωσε η Noval Property.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω πώληση αποτελεί μέρος της στρατηγικής από-επένδυσης της Noval Property από συγκεκριμένα ακίνητα και είναι σύμφωνη με τη διαμόρφωση του βέλτιστου επενδυτικού χαρτοφυλακίου ακινήτων σύμφωνα με τις τάσεις της κτηματαγοράς.

Όπως επισημαίνεται, η αξία της συναλλαγής ανήλθε σε 110.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τράπεζες: Στα 55,5 εκατ. ευρώ ο λογαριασμός από τα δάνεια του ν. Κατσέλη

Νέο Χωροταξικό Τουρισμού: Οι νέες «κόκκινες γραμμές» για το περιβάλλον και τι αλλάζει σε ξενοδοχεία, νησιά και επενδύσεις

Τα ανοιχτά μέτωπα για την ενίσχυση της ελληνικής βιομηχανίας

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider