Ο Μάνθος Πάγκαλος νέος CEO της Westnet

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Μάνθος Πάγκαλος νέος CEO της Westnet
Ενισχύεται η διοικητική ομάδα της εταιρείας Westnet μέλος της Olympia Group, καθώς από 1η Μαΐου αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος ο Μάνθος Πάγκαλος.

Ενισχύεται η διοικητική ομάδα της εταιρείας Westnet μέλος της Olympia Group, καθώς από 1η Μαΐου αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος ο Μάνθος Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων έχοντας αναλάβει στο παρελθόν κομβικές θέσεις σε σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Sony Hellas, η Hitachi Europe – Hellas Α.Ε. και η LG Electronics Hellas, με εμπειρία που ξεπερνά τα 20 χρόνια.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της LG Electronics Hellas το 2006 ως Senior Manager του τμήματος Οικιακών Συσκευών και διετέλεσε στην πορεία διευθυντής του τμήματος από το 2016 έως και το 2017, πριν αναλάβει το 2018 την θέση του Director του τμήματος Καταναλωτικών Προϊόντων. Από το 2004 έως το 2006 υπήρξε Sales Manager Νότιας Ελλάδας στην Hitachi Europe - Hellas Α.Ε, ενώ από το 2000 έως το 2004 υπήρξε Key Account Manager Καταναλωτικών Προϊόντων της Sony Hellas.

Καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της Westnet έως σήμερα αποτέλεσε η θητεία του κυρίου Κωνσταντίνου Μάγκουρα, ως Interim Γενικού Διευθυντή της Westnet, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Chief Operations Officer (COO) αποσκοπώντας να συμβάλει καταλυτικά στην ενίσχυση της διεθνούς επέκτασης της εταιρείας στους τομείς Batteries και LED Lighting.

Μέσα από τον νέο του ρόλο, ο κ. Πάγκαλος θα ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο της Westnet και θα συμβάλλει σημαντικά στην ισχυροποίηση της θέσης τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά, συντελώντας στην επίτευξη υψηλών αποτελεσμάτων για την εταιρεία και το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Cenergy: Μονάδα παραγωγής καλωδίων θα κατασκευάσει η θυγατρική στις ΗΠΑ

Βασιλικός (ΞΕΕ): Υποδομές, βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και εξασφάλιση προσωπικού οι μεγάλες προκλήσεις του τουρισμού

gazzetta
gazzetta reader insider insider