Attica Group: Νέος CFO ο κ. Γιώργος Νικολακόπουλος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Attica Group: Νέος CFO ο κ. Γιώργος Νικολακόπουλος
Τη θέση του Επιτελικού Διευθυντή Χρηματοοικονομικών (CFO) της Attica Group, με ισχύ από 1ης Απριλίου 2024, ανέλαβε ο κ. Γιώργος Νικολακόπουλος. 

Τη θέση του Επιτελικού Διευθυντή Χρηματοοικονομικών (CFO) της Attica Group, με ισχύ από 1ης Απριλίου 2024, ανέλαβε ο κ. Γιώργος Νικολακόπουλος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Νικολακόπουλος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χρηματοοικονομικό κλάδο. Τα τελευταία έτη διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της doValue Greece ως επικεφαλής διαχείρισης Corporate & SME δανείων. Προηγούμενα, εργάσθηκε στη Eurobank με αντίστοιχες αρμοδιότητες από τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στη Grant Thornton όπου ανέλαβε μια σειρά θέσεων ευθύνης, ολοκληρώνοντας την 14ετή συνεργασία του από τη θέση του Partner, Head of Transactional Services.

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου στο Banking & Finance από το University of Wales.

Η Attica A.E. Συμμετοχών καλωσορίζει τον κ. Νικολακόπουλο στην ομάδα της με τη βεβαιότητα μίας πολύ εποικοδομητικής και αποδοτικής συνεργασίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Quest: Αύξηση σε κέρδη και πωλήσεις το 2023

AEGEAN: Μετέφερε 2,9 εκατομμύρια επιβάτες - Αύξηση 11% στην επιβατική κίνηση το 1ο τρίμηνο

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: «Τίναξε την μπάνκα» με 3 mega συμβάσεις 7 δισ. – Η Αττική Οδός, η Εγνατία, ο ΒΟΑΚ

gazzetta
gazzetta reader insider insider