Συνάντηση Ζούκερμπεργκ με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό για την τεχνητή νοημοσύνη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Ζούκερμπεργκ με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό για την τεχνητή νοημοσύνη
Συνάντηση με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό, Φουμίο Κισίντα, είχε ο πρόεδρος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ασία, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν την τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ).

Συνάντηση με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό, Φουμίο Κισίντα, είχε ο πρόεδρος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ασία, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν την τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ).

«Είχαμε μία καλή, γόνιμη συζήτηση σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον της τεχνολογίας», ανέφερε σε σύντομες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν έξω από την κατοικία του Κισίντα στο Τόκυο, χωρίς να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Η συνάντηση ακολούθησε τις φήμες για επίσκεψη του Ζούκερμπεργκ στη Νότια Κορέα στο τέλος του μήνα για να συζητήσει θέματα τεχνητής νοημοσύνης με τον πρόεδρο της Samsung Τζέι Λι, και να συναντηθεί ενδεχομένως και με τον πρόεδρο της χώρας, Γιουν Σουκ-γέολ. Λίγες μέρες αργότερα, η συνάντηση επιβεβαιώθηκε από την ίδια την εταιρεία.

Σημειώνεται πως προτεραιότητα αποτελεί πλέον για την ιαπωνική κυβέρνηση και τον εταιρικό τομέα της χώρας η εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις συναντήσεις που πραγματοποίησε τον περασμένο χρόνο ο Κισίντα με τον CEO της OpenAI και τον CEO της Nvidia.

Φωτογραφία: @associatedpress

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Deloitte: Στα επίπεδα του 2022 αναπηδούν οι δείκτες ευρωπαϊκής ιδιωτικής πίστης

Dominique Leroy (Deutsche Telekom): Η μετάβαση της διοίκησης του ΟΤΕ θα είναι ομαλή

Pantelakis: Οι «καταλύτες» που θα οδηγήσουν υψηλότερα τις ελληνικές τράπεζες - Αυξάνει τις τιμές στόχους

gazzetta
gazzetta reader insider insider