Viral έγινε 11χρονη με αυτοκίνητο 400.000 ευρώ και είδη πολυτελείας στο TikTok

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Viral έγινε 11χρονη με αυτοκίνητο 400.000 ευρώ και είδη πολυτελείας στο TikTok
Ένα 11χρονο κορίτσι έχει προκαλέσει σάλο στο TikTok, καθώς έχει viral με τα βίντεό της, στα οποία επιδεικνύει υπερπολυτελή αντικείμενα, όπως ένα ρολόι αξίας 114.000 ευρώ και μια τσάντα Hermés 28.500 ευρώ.

Ένα 11χρονο κορίτσι έχει προκαλέσει σάλο στο TikTok, καθώς έχει viral με τα βίντεό της, στα οποία επιδεικνύει υπερπολυτελή αντικείμενα, όπως ένα ρολόι αξίας 114.000 ευρώ και μια τσάντα Hermés 28.500 ευρώ.

Ο λόγος για την Moo Abraham, γνωστή ως «κόρη δισεκατομμυριούχου» στο TikTok, παιδί της Έμιλυ και του Άνταμ, των ιδρυτών ενός καταστήματος μεταχειρισμένων ειδών πολυτελείας με έδρα το Λονδίνο που ονομάζεται Love Luxury, το οποίο αγοράζει και πουλά second hand προϊόντα όπως τσάντες, ρολόγια και κοσμήματα.

Ενώ τα περισσότερα παιδιά ηλικίας 11 ετών παίζουν με φθηνά και πλαστικά παιχνίδια, η Moo έκανε την εμφάνισή της στο TikTok ντυμένη με πολυτελή και επώνυμα ρούχα σχεδιαστών όπως Louis Vuitton, Dior, Gucci και Hermés, ενώ αποκορύφωμα ήταν η αγορά ενός Mercedes G Wagon, αξίας 400.000 ευρώ. Το hashtag #billionairesdaughter έχει συγκεντρώσει ακόμη και πάνω από 200 εκατ. προβολές στο TikTok με την μητέρα της να μιλάει στο Business Insider, τονίζοντας πως: «Η κόρη μου πάντα ήθελε να είναι μπροστά στην κάμερα καθώς από μικρή χόρευε, γυμναζόταν ή τραγουδούσε. Η παρουσία της ήταν αξιολάτρευτη και είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση».

@loveluxury.co.uk I wanna be a billionaire so … bad #billionaire #rich #entrepreneur #money #hermes #hermeskelly #luxury #luxurylifestyle #london #knightsbridge #harrods ♬ original sound - LoveLuxury

Εξήγησε ότι ένας από τους υπαλλήλους της στο Love Luxury που διαχειριζόταν τον λογαριασμό του μαγαζιού στα social media αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο TikTok στα πρότυπα του γνωστού trend με το «πόσο κοστίζει το outfit σου», με τον πατέρα της, Άνταμ να ζητά η λεζάντα να γράφει πως η απάντηση δίνεται από μια... δισεκατομμυριούχο. Πίστεψε πως η συγκεκριμένη λέξη θα λειτουργούσε ως «καταλύτης» που θα έκανε την κόρη του viral στην πλατφόρμα.

Σε ένα βίντεο στο TikTok του προφίλ Love Luxury, που μετρά έχει 1,8 εκατ. followers, η Moυ εμφανίζεται στα σκαλιά του καταστήματος στο Λονδίνο μαζί με τη μητέρα της και ερωτάται πόσο κοστίζει το ντύσιμό της. Δείχνει ένα ρολόι Patek Philippe Nautilus 5711 στον καρπό της λέγοντας ότι κάνει 124.000 δολάρια και μια μαύρη τσάντα Hermés Kelly, ύψους 31.000 δολαρίων.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει συγκεντρώσει πλέον 1,5 εκατομμύριο προβολές. Μερικοί χρήστες εξοργίστηκαν από τις προκλητικές αναρτήσεις εν μέσω του υψηλού πληθωρισμού και της κρίσης κόστους διαβίωσης που λαμβάνει χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ άλλοι βλέπουν το βίντεο ως μια χιουμοριστική απόδραση από τη δική τους πραγματικότητα.

Σε ένα άλλο παρόμοιο βίντεο στο TikTok, η 11χρονη αποκαλύπτει το κόστος της τσάντας της όπως και κάθε άλλου αξεσουάρ που φοράει, με τις τιμές να κυμαίνονται έως 67.852 δολάρια. Άλλα βίντεο δείχνουν τη Moo και τη μητέρα της να επισκέπτονται εκθεσιακούς χώρους πολυτελών αυτοκινήτων και ιδιωτικών τζετ, λέγοντας ότι θέλουν να αγοράσουν δώρα για τον μπαμπά της, όπως μια Rolls Royce Cullinan αξίας 370.000 δολαρίων.

Η μητέρα της τριμελούς οικογένειας τονίζει ότι αν και οι χρήστες των social media πιστεύουν ότι η κόρη της είναι κακομαθημένη, στην πραγματικότητα η δημοσιότητα εξασφαλίζει ένα... χαρτζιλίκι στη νεαρή, που μπορεί να το επενδύσει όπου η ίδια επιθυμεί. «Επιμένω. Είμαστε κανονικοί άνθρωποι, που εργαστήκαμε εξαιρετικά σκληρά για να φτάσουμε εδώ που βρισκόμαστε. Υπάρχει ακρίβεια στην χώρα, και το γνωρίζουμε πολύ καλά, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ στη ζωή μας για να έχουμε αυτά που έχουμε και δεν υπάρχει λόγος να μην μπορούμε να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής μας» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ρίσκαρε και δικαιώθηκε: «170.000 ευρώ σε 22 ώρες»

Ζει τζάμπα σε Airbnb εδώ και 541 ημέρες - Τα 2 μοιραία λάθη του ιδιοκτήτη

Από ντελιβεράς στην Pizza Hut και χωρίς πτυχίο, έγινε «γίγαντας» 1 δισ. ευρώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider