WWE: Mega - deal άνω των 1,4 δισ. δολαρίων για το SmackDown

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
WWE: Mega - deal άνω των 1,4 δισ. δολαρίων για το SmackDown
Πάντως, το WWE δεν αναμένεται να καταλήξει σε συμφωνία για τα δικαιώματα της ναυαρχίδας του, του «Raw» μέχρι το επόμενο έτος.

Το «Friday Night SmackDown» του WWE θα επιστρέψει στο USA Network που εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του δημοφιλούς σόου από τον Οκτώβριο του 2024 ως μέρος μιας πενταετούς συμφωνίας μεταξύ της TKO Group Holdings και της NBCUniversal.

To deal είναι της τάξεως των 287 εκατ. δολαρίων ετησίως, συνολικής αξίας άνω των 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε βάθος 5ετίας, όπως γνωστοποίησαν στο CNBC πηγές με γνώση επί του θέματος. Πάντως, το WWE δεν αναμένεται να καταλήξει σε συμφωνία για τα δικαιώματα της ναυαρχίδας του, του «Raw» μέχρι το επόμενο έτος.

Τα δικαιώματα του Smackdown μέχρι πρότινος ανήκαν στην Fox για 205 εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε μια πενταετή συμφωνία, με το νέο deal να ισοδυναμεί με αύξηση περίπου 40% για τον Βινς ΜακΜάν.

«Είναι προνόμιο και συγκίνηση να συνεχίσουμε τη συνεργασία δεκαετιών του NBCU με το WWE, η οποία βοήθησε να εδραιωθεί η σταθερή θέση του USA Network ως το κορυφαίο δίκτυο ψυχαγωγίας στην καλωδιακή τηλεόραση», δήλωσε η Φράνσις Μπέργουικ, πρόεδρος της NBCUniversal Entertainment.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Wall Street: Πιέσεις από τα πολυετή υψηλά στις αποδόσεις των ομολόγων

Fourlis: H Latsco Hellenic Holdings αποκτά το 4,2% της Trade Estates ΑΕΕΑΠ

Στροφή από τη Goldman Sachs - Στα τέλη του 2024 θα μειώσει τα επιτόκια η Fed

gazzetta
gazzetta reader insider insider