Η ανακοίνωση της Attica Group για τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ανακοίνωση της Attica Group για τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά
Ανακοίνωσε αναφορικά με τον τραγικό συμβάν που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο από πνιγμό ενός 36χρονου επιβάτη εξέδωσε η πλοιoκτήτρια εταιρeεία του πλοίου Blue Horizon, Attica Group.

Ανακοίνωσε αναφορικά με τον τραγικό συμβάν που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο από πνιγμό ενός 36χρονου επιβάτη εξέδωσε η πλοιoκτήτρια εταιρeεία του πλοίου Blue Horizon, Attica Group.

Η εταιρεία δηλώνει «συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό», ενώ τονίζει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού.

Η ανακοίνωση της Attica Group

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος».

Βαρβιτσιώτης: «Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό»

Σε μήνυμά του μέσω του twitter, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά τονίζοντας πως «γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βαρβιτσιώτης: Θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διαλευκανθεί ο θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά - Σοκάρουν τα βίντεο

ΠΝΟ: Βαριά θλίψη και οδύνη για τον τραγικό θάνατο του επιβάτη

Κασσελάκης για Πειραιά: «Η ζωή πρέπει να αποκτήσει ξανά αξία στη χώρα μας»

gazzetta
gazzetta reader insider insider