Πειραιάς: Νεκρός 36χρονος που προσπάθησε να επιβιβαστεί στο Blue Horizon - Συνελήφθη ο πλοίαρχός και 3 μέλη του πληρώματος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πειραιάς: Νεκρός 36χρονος που προσπάθησε να επιβιβαστεί στο Blue Horizon - Συνελήφθη ο πλοίαρχός και 3 μέλη του πληρώματος
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις για το συμβάν από αυτόπτες μάρτυρες και το πλήρωμα στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Στο λιμάνι του Πειραιά επέστρεψε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue Horizon, μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στις 10 το βράδυ κατά τον απόπλου του για το Ηράκλειο, όπου ένας 36χρονος Έλληνας βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο που θα εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ατύχημα στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο που απέπλεε εκείνη την στιγμή, λίγη ώρα αργότερα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας στα social media δείχνουν τον 36χρονο να διαπληκτίζεται με δύο μέλη του πληρώματος και στη συνέχεια να βρίσκεται στη θάλασσα ενώ το πλοίο αναχωρεί.

Ο 36χρονος ανασύρθηκε λίγα λεπτά αργότερα νεκρός ενώ η εισαγγελία διέταξε το πλοίο να επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες.

Αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για συμπλοκή, κατά την οποία το πλήρωμα έσπρωξε από το Blue Horizon τον 36χρονο που σκοτώθηκε στο λιμάνι Πειραιά, με αποτέλεσμα α βρεθεί στη θάλασσα και να χάσει τη ζωή του.

Λίγο αργότερα, η εισαγγελία Πειραιά έδωσε εντολή να συλληφθούν τα δύο άτομα του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon, ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις για το συμβάν από αυτόπτες μάρτυρες και το πλήρωμα στο πλαίσιο της προανάκρισης. Το πλοίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ώρα θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Βαρβιτσιώτης: Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών» .

Αυτό τονίζει με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά όπου σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ένας 36χρονος κατά τον απόπλου του Blue Horizon για το Ηράκλειο ανασύρεται νεκρός από τη θάλασσα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία Daniel: Nύχτα «εφιάλτης» για την Μαγνησία - Εκκενώσεις και αγνοούμενοι

Ένοπλες Δυνάμεις: Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας Daniel

ΗΠΑ: Η Β. Κορέα «θα πληρώσει το τίμημα» αν παραδώσει όπλα στη Ρωσία

gazzetta
gazzetta reader insider insider