Κινεζική εταιρεία παρουσίασε smartphone που φοριέται... σαν τσάντα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κινεζική εταιρεία παρουσίασε smartphone που φοριέται... σαν τσάντα
Η συσκευή διαθέτει και γαντζάκια στα οποία μπορεί να στερεωθεί λουράκι τσάντας.

Η κινεζική εταιρεία smartphone Honor παρουσίασε την Παρασκευή ένα πρωτότυπο smartphone σχεδιασμένο να φοριέται... σαν τσάντα.

Η συσκευή, που παρουσιάστηκε στην έκθεση τεχνολογίας IFA στο Βερολίνο, δεν θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο, αλλά στέλνει καθαρό «σήμα» ότι η Honor, που αποσχίστηκε από τον δοκιμαζόμενο κινεζικό κολοσσό Huawei, προσπαθεί να δείξει στον κόσμο τι μπορεί να κάνει καθώς προσπαθεί να καλύψει το χάσμα από εταιρείες όπως η Samsung και η Apple στην παγκόσμια αγορά.

Η συσκευή, που ονομάζεται Honor V Purse, είναι ένα smartphone που διπλώνει προς τα έξω και έχει μια λωρίδα πάνω πάνω που περιλαμβάνει την κάμερα. Διαθέτει και γαντζάκια στα οποία μπορεί να στερεωθεί λουράκι τσάντας. Η οθόνη στη συσκευή αλλάζει ώστε να φαίνεται σαν να φοράτε διαφορετικές τσάντες.

Είναι άγνωστο το εάν υπάρχει ζήτηση για ένα τηλέφωνο που μοιάζει με τσάντα. Η ιδέα να φοριέται σε κοινή θέα ένα τόσο ακριβό προϊόν, μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς. Συν ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να πέσει και να σπάσει η οθόνη αν η «τσάντα» κρεμαστεί στο πλάι.

Ωστόσο, μόδα και τεχνολογία είναι ολοένα και πιο αλληλένδετες. Τα έξυπνα ρολόγια είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα: κατασκευαστές συσκευών όπως η Apple και η Samsung προσφέρουν προσαρμόσιμα λουράκια και τη δυνατότητα αλλαγής της όψης της συσκευής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η νέα 85άρα Terrace Full Sun της Samsung είναι η μεγαλύτερη υπαίθρια τηλεόραση μέχρι σήμερα

gazzetta
gazzetta reader insider insider