Δούρος: Τα νέα μέλη του Δ.Σ. που εξελέγησαν στην ΕΓΣ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δούρος: Τα νέα μέλη του Δ.Σ. που εξελέγησαν στην ΕΓΣ
Νέα μέλη για το Δ.Σ. της «Δούρος» εξέλεξε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, όπως αναφέρεται σε σχετική εταιρική ανακοίνωση.

Νέα μέλη για το Δ.Σ. της «Δούρος» εξέλεξε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, όπως αναφέρεται σε σχετική εταιρική ανακοίνωση.

Πιο ειδικά:

«Η εταιρεία "Δούρος Βιομηχανία και Εμπορία Ετοίμων Ενδυμάτων Α.Ε.", ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα 21.08.2023 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της έδρας της εταιρείας επί της οδού Μαραγκοπούλου 80 στην Πάτρα, Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της. Στη Συνέλευση αυτή, παρέστησαν μέτοχοι αυτοπροσώπως ή δι’ εκπροσώπου, που εκπροσωπούν 1.598.306 κοινές ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 40,35% του συνόλου του καταβεβλημένου Μετοχικού Κεφαλαίου αποτελουμένου εκ 3.961.300 μετοχών και ισαρίθμων δικαιωμάτων ψήφου. Κατά τη συνεδρίαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις επί του συνόλου των θεμάτων Ημερησίας Διατάξεως και ειδικότερα:

1) Εξελέγη παμψηφεί, εις αντικατάσταση του αποπεμφθένος μέλους του ΔΣ Σπυρίδωνος Ματαράγκα νέο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ ύστερα από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης, το βιογραφικό σημείωμα του οποίου θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της εταιρίας.

2) Εξελέγη παμψηφεί ως τακτικό πλέον μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας, αν και στην πρόσκληση προβλεπόταν εκλογή αναπληρωματικού μέλους λόγω της σοβαρής ασθενείας του Προέδρου ΔΣ και ιδρυτή της εταιρίας Νικολάου Δούρου του Θεοδώρου, πλην όμως ο τελευταίος απεβίωσε εν τω μεταξύ πριν την προγραμματισθείσα Γενική Συνέλευση, ώστε εκ των πραγμάτων η εκλογή να αφορά τακτικό μέλος του ΔΣ εις αντικατάσταση του αποβιώσαντος, η Μαρίνα Δούρου του Νικολάου και της Μαρίας, ως μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ, το βιογραφικό σημείωμα της οποίας θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της εταιρίας. Και η εκλογή αυτή έλαβε χώρα ύστερα από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Intrakat: Διαψεύδει περί διενέργειας ΑΜΚ στην παρούσα φάση

Χρηματιστήριο: Διευρύνεται η άνοδος προς τις 1.300 μονάδες - Ράλι για τράπεζες, ΔΕΗ, Aegean

gazzetta
gazzetta reader insider insider