Η Entersoft εξαγόρασε την SW RetailSoft - 1,2 εκατ. ευρώ το τίμημα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Entersoft εξαγόρασε την SW RetailSoft - 1,2 εκατ. ευρώ το τίμημα
Η εξαγορά εντάσσεται στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού της Entersoft για επέκταση της παρουσίας της στο χώρο του Λογισμικού Εντατικής Λιανικής.

Η Entersoft υπέγραψε Ιδιωτικό Συμφωνητικό για την εξαγορά του 100% των μετοχών της εταιρείας SW RetailSoft ΑΕ, με το τίμημα να ανέρχεται στα 1,2 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε η καταβολή earnout bonus ανάλογα με την επίτευξη στόχων εσόδων και κερδοφορίας για το έτος 2023, ενώ η εξαγορά θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους της Entersoft, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα, όπως αναφέρεται, η εξαγορά εντάσσεται στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού της Entersoft για επέκταση της παρουσίας της στο χώρο του Λογισμικού Εντατικής Λιανικής, και ιδιαίτερα στην αγορά των Super Markets, Mini Markets και Πολυκαταστημάτων.

«Η εταιρεία διαθέτει ισχυρή τεχνογνωσία στην υλοποίηση έργων και στην υποστήριξη 24/7 απαιτητικών οργανισμών λιανικής, καθώς και πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών που αριθμεί περισσότερους από 40 συνεργάτες. Στο πελατολόγιό της εντάσσονται μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Market της χώρας όπως LIDL, MyMarket, Γαλαξίας, Θανόπουλος, Χαλκιαδάκης, ΣΥΝΚΑ Κρήτης, Retail&More (Carrefour), Βιολογικό Χωριό καθώς και άλλες εταιρείες με σημαντικές δραστηριότητες λιανικής όπως ΑΝΕΚ Lines, HONDOS CENTER, Gucci, Adidas, Ralph Lauren, AXF Attrativo, Perfect Toys κ.α. Ο συνολικός τζίρος για το σύνολο του 2022 ανήλθε σε περίπου 1,45 εκατ. ευρώ, ενώ τα Κέρδη Προ Φόρων, Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 0,2 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία
εμφανίζει θετικό καθαρό ταμείο»
υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μπλε φάκελοι σε μόχλευση - Η ενδιαφέρουσα συνέλευση της Attica - Υπάρχουν νόμοι για να μην εφαρμόζονται

To custom ρολόι TAG Heuer Monaco του Φερστάπεν έκλεψε τα φλας στο αυστριακό Grand Prix

Έρχεται το αντίπαλον δέος του Twitter: Η Meta φέρνει τη Threads

gazzetta
gazzetta reader insider insider