Dimand: Αποχώρησε η Μ. Ιωαννίδου - Πώς τροποποιείται το οργανόγραμμα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Dimand: Αποχώρησε η Μ. Ιωαννίδου - Πώς τροποποιείται το οργανόγραμμα
Η κα Μαρία Ιωαννίδου μέχρι σήμερα ασκούσε τα καθήκοντα της Γενικής Διευθύντριας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (Chief Business Development Officer).

Παρελθόν από την Dimand αποτελεί από τις 8 Φεβρουαρίου η κα Μαρία Ιωαννίδου, που μέχρι σήμερα ασκούσε τα καθήκοντα της Γενικής Διευθύντριας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (Chief Business Development Officer), σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της DIMAND, τροποποιείται, με ισχύ από 08.02.2023, το Οργανόγραμμα της DIMAND και ενσωματώνεται στον ισχύοντα Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας αυτής, ως εξής:

Καταργείται η Γενική Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και τα τμήματα που υπάγονταν σε αυτήν (εκτός του Facility Management) εντάσσονται στη Γενική Διεύθυνση Επενδύσεων και Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων, υπό τον κ. Νικόλαο – Ιωάννη Δήμτσα. Αντιστοίχως, το τμήμα του Facility Management εντάσσεται στη Γενική Διεύθυνση Λειτουργικής Δραστηριότητας, υπό την κα Όλγα Ίτσιου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Reds: Στο 89,43% το ποσοστό της Reggeborgh

Jumbo: Πρόταση του ΔΣ για διανομή μερίσματος 1,155 ευρώ ανά μετοχή - Αύξηση 45% στις πωλήσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider