Carlyle Group: Διαπραγματεύσεις για εξαγορά - «μαμούθ» της Cotiviti έναντι 15 δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Carlyle Group: Διαπραγματεύσεις για εξαγορά - «μαμούθ» της Cotiviti έναντι 15 δισ. δολαρίων
Σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της εταιρείας τεχνολογίας υγειονομικής περίθαλψης Cotiviti Inc. έναντι του ποσού των 15 δισ. δολαρίων βρίσκεται η Carlyle Group Inc.

Σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της εταιρείας τεχνολογίας υγειονομικής περίθαλψης Cotiviti Inc. έναντι του ποσού των 15 δισ. δολαρίων βρίσκεται η Carlyle Group Inc.

Όπως αναφέρει το Reuters, η Carlyle Group Inc επιθυμεί να αποκτήσει την Cotiviti από τη Veritas Capital, ενώ οι συζητήσεις περιλαμβάνουν και το ζήτημα των χρεών της εταιρείας τεχνολογίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του πρακτορείου, η Carlyle συνεργάζεται με πιστωτές για να συγκεντρώσει περίπου 5,5 δισ. δολάρια για τη χρηματοδότηση του deal.

Όπως αναφέρουν πηγές με γνώση των εξελίξεων, προς το παρόν δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση, ενώ σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την εξαγορά. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η οριστικοποίηση του deal ενδεχομένως να είναι ζήτημα εβδομάδων.

Εκπρόσωπος της Carlyle αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις, ενώ εκπρόσωποι των Cotiviti και Veritas δεν ήταν διαθέσιμοι για σχολιασμό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Zoom: Σχέδιο για 1.300 απολύσεις και «μαχαίρι» στον μισθό του CEO - «Κάναμε λάθη και είμαι υπεύθυνος»

Το Χονγκ Κονγκ μοιράζει διεθνώς 500.000 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια - Οι «τυχεροί»

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider