MoU Ελλάκτωρ - Wade Adams, Κούτρα για την ΑΚΤΩΡ

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
MoU Ελλάκτωρ - Wade Adams, Κούτρα για την ΑΚΤΩΡ
Στην τελική ευθεία φαίνεται να εισέρχονται οι αποκλειστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ ΕΛΛΑΚΤΩΡ και Wade Adams - Δ. Κούτρα για το μέλλον της ΑΚΤΩΡ, όπως έχει αναφέρει ήδη το insider.gr.

Στην τελική ευθεία φαίνεται να εισέρχονται οι αποκλειστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ ΕΛΛΑΚΤΩΡ και Wade Adams - Δ. Κούτρα για το μέλλον της ΑΚΤΩΡ, όπως έχει αναφέρει ήδη το insider.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπεγράφη MoU ανάμεσα στα δύο μέρη με τις δύο πλευρές να εισέρχονται σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις μερικών εβδομάδων για τους όρους της αγοραπωλησίας της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΚΤΩΡ.

Όμως, μένει να φανεί αν οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία, καθώς πάντα αυτές οι διαπραγματεύσεις έχουν πολλά θέματα προς διευθέτηση, αν και είναι σαφές ότι η Reggeborgh και η Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη δείχνουν να έχουν συγκεκριμένες βλέψεις για την εν λόγω θυγατρική. Δεδομένου ότι η Ελλάκτωρ, αλλά και η ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις, θα χρειάζονται όχημα για τον τεχνικό τομέα, εκτιμάται ότι και μετά από μια ενδεχόμενη συμφωνία θα υπάρχει συνεργασία με την ΑΚΤΩΡ.

Μενει να φανεί τι θα συμβεί με το υπόλοιπο ποσοστό 25% στις ΑΠΕ και την θυγατρική περιβάλλοντος, Ηλέκτωρ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider