ΛΑΡΚΟ: Περνά στα χέρια της κοινοπραξίας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - AD Holdings

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΛΑΡΚΟ: Περνά στα χέρια της κοινοπραξίας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - AD Holdings
Η κοινοπραξία ανακηρύχθηκε προτιμητέος επενδυτής και στην β΄φάση του διαγωνισμού που διενεργήθηκε από τον Ειδικό Διαχειριστή.

Η κοινοπραξία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – AD Holdings ανακηρύχθηκε προτιμητέος επενδυτής και στην β΄φάση του διαγωνισμού για την μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ που διενεργήθηκε από τον Ειδικό Διαχειριστή.

Όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση, «κατόπιν κοινοποίησης στους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας
της έκθεσης αξιολόγησης και κατακύρωσης της Β’ Φάσης του Δημόσιου Διεθνούς Ανοικτού Διαγωνισμού, και παρέλευσης της εκ του νόμου τασσόμενης προθεσμίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 παρ. 8 (γ) του Ν. 4664/2020, η Β’ Φάση του Διαγωνισμού της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Γενική Μεταλλευτική και Μεταλλουργική Ανώνυμη Εταιρία Λάρκο» υπό ειδική διαχείριση του άρθρου 21 του Ν. 4664/2020 (ΛΑΡΚΟ) κατακυρώνεται στην ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – AD HOLDINGS, η οποία αναδεικνύεται ως Προτιμητέος Επενδυτής για τη μεταβίβαση των σχετικών περιουσιακών στοιχείων».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider