Apple: Προειδοποιεί για μικρότερη ζήτηση σε AirPods, Apple Watch και MacBooks

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Apple: Προειδοποιεί για μικρότερη ζήτηση σε AirPods, Apple Watch και MacBooks
«Η ρφοδιαστική αλυσίδα στην Κίνα ακόμα δυσκολεύεται με τις τελευταίες εξελίξεις, που έφεραν έλλειψη εργατικών χεριών λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού» σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων Nikkei.

Εν μέσω των ανησυχιών για επιβράδυνση ή και ύφεση της παγκόσμιας οικονομίας το 2023, η Apple ετοιμάζεται για ενδεχόμενο μειωμένης παραγωγής βασικών προϊόντων της, όπως τα Mac Books και τα AirPods.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Nikkei Asia, ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός έχει ειδοποιήσει αρκετούς από τους προμηθευτές του να κατασκευάσουν λιγότερα εξαρτήματα για AirPods, Apple Watch και MacBooks στο α' τρίμηνο του 2023.

«H Apple μας είπε να μειώσουμε τις παραγγελίες σχεδόν σε όλες τις γραμμές παραγωγής από το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στο τέλος Σεπτεμβρίου επειδή η ζήτηση δεν είναι τόσο ισχυρή» ανέφερε στέλεχος με γνώση των επαφών στο Nikkei.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε πως «η εφοδιαστική αλυσίδα στην Κίνα ακόμα δυσκολεύεται με τις τελευταίες εξελίξεις, που έφεραν έλλειψη εργατικών χεριών λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ByteDance: Εκατοντάδες απολύσεις προσωπικού από την εταιρεία του TikTok

Βρετανία: Ρεκόρ χριστουγεννιάτικων πωλήσεων για την Aldi - «Στήριγμα» από τις εκπτώσεις και το Μουντιάλ

Ισπανία: H Microsoft χτίζει data center στη Μαδρίτη - Επενδύσεις 12 δισ. ευρώ στην Ευρώπη

gazzetta
gazzetta reader insider insider