Οι χρήστες του Twitter αποφάνθηκαν: Ο Μασκ πρέπει να παραιτηθεί από CEO - Θα τηρήσει την δέσμευση του;

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι χρήστες του Twitter αποφάνθηκαν: Ο Μασκ πρέπει να παραιτηθεί από CEO - Θα τηρήσει την δέσμευση του;
Ο Έλον Μασκ πρέπει να παραιτηθεί από CEO της εταιρείας ψήφισαν κατά 57,5% οι συμμετέχοντες σε poll που ο ίδιος ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας δημοσίευσε.

Το κοινό του Twitter αποφάνθηκε: Ο Έλον Μασκ πρέπει να παραιτηθεί από CEO της εταιρείας. Αυτό ψήφισαν κατά 57,5% οι συμμετέχοντες σε poll που ο ίδιος ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας δημοσίευσε την Κυριακή, ρωτώντας αν πρέπει να παραιτηθεί από επικεφαλής της εταιρείας.

Πριν από λίγη ώρα η δημοσκόπηση έλαβε τέλος με περισσότερους από 17 εκατομμύρια χρήστες να ψηφίζουν και με την πλειοψηφία εξ αυτών να «δείχνει» την πόρτα της εξόδου από το γραφείο του CEO στον Έλον Μασκ.

Ο Μασκ υποστήριξε ότι θα τηρήσει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αν και δεν είναι σαφές εάν θα το πράξει όντως ή όχι.

Σε δικαστήριο τον Νοέμβριο, ο Μασκ είχε δηλώσει: «Περιμένω να μειώσω τον χρόνο μου στο Twitter και να βρω κάποιον άλλο για να διευθύνει το Twitter με την πάροδο του χρόνου». Ωστόσο, την Κυριακή έγραψε σε ένα tweet ότι δεν υπάρχει πιθανός διάδοχός του στην εταιρεία social media.

Όπως ανέφερε νωρίτερα το insider, αντίστοιχα ερωτήματα είχε θέσει ο Έλον Μασκ για να επαναφέρει μέχρι προσφάτως παραβατικούς – βάσει της πολιτικής του Twitter- λογαριασμούς μεταξύ των οποίων των Ye (Κάνιε Ουέστ) και Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και δημοσιογράφων που -σύμφωνα με τον ίδιο – αποκάλυπταν την τοποθεσία του σε πραγματικό χρόνο.

Σημειώνεται πως μετά από την έντονη αντίδραση κυβερνήσεων, του ΟΗΕ και ενώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο Μασκ δημοσίευσε ανάρτηση όπου ενημέρωνε το κοινό πως για κάθε βασική αλλαγή πολιτικής της εταιρείας στο μέλλον θα προηγείται ανοικτή ψηφοφορία από το κοινό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

H «μπάλα στην εξέδρα» από Μασκ για το αν θα είναι CEO του Twitter - Όλοι μπορούν να ψηφίσουν

Μασκ: Ανέστειλε ξανά τη λειτουργία λογαριασμού δημοσιογράφου στο twitter

«Ο κόσμος μίλησε»:Ο Ελον Μασκ επαναφέρει τους λογαριασμους των δημοσιογράφων στο Twitter

gazzetta
gazzetta reader insider insider