Βιοτέρ: Περιορίστηκαν οι ζημιές στο γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βιοτέρ: Περιορίστηκαν οι ζημιές στο γ' τρίμηνο
Ελαφρά υποχώρησαν και στο εννεάμηνο, με σημαντική αύξηση των εσόδων.

Περιορίστηκαν οι ζημιές της Βιοτέρ στο γ΄ τρίμηνο του 2022, ενώ ελαφρά υποχώρησαν και στο εννεάμηνο, με σημαντική αύξηση των εσόδων.

Αναλυτικά, τα βασικά οικονομικά μεγέθη της εταιρείας έχουν ως εξής:

Σημαντικές μεταβολές στην δανειακή θέση ή/και στην κεφαλαιακή διάρθρωση, καθώς και λοιπά μεγέθη της κατάστασης χρηματοοικονομικής θέσης που έλαβαν χώρα κατά το γ' τρίμηνο της χρήσης 2022 δεν υπήρξαν σε σχέση με τα αντίστοιχα μεγέθη κατά την 30/6/2022.

Η εταιρεία επισημαίνει στην ανακοίνωση της πως έχοντας ήδη περιορισμένη δραστηριότητα, αφού συνεχίζει τις προσπάθειες εξυγίανσης της με βάση το σχέδιο που επικυρώθηκε με την υπ' αριθμόν 558/7.12.2020 Απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, δεν έχει επηρεαστεί από την ενεργειακή κρίση και το διαμορφούμενο μακροοικονομικό περιβάλλον μετά την έναρξη των πολεμικών συγκρούσεων στην Ουκρανία. Παρόλα αυτά, καθώς τα δεδομένα μεταβάλλονται διαρκώς, η Εταιρεία παρακολουθεί προσεκτικά και αξιολογεί συνεχώς τις εξελίξεις.

Αναφορικά με τις συνέπειες του κορονοϊού (Covid-19) η παρατεταμένη διάρκεια της πανδημίας (Covid-19), επέφερε κάποιες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις στη διαδικασία υλοποίησης του πλάνου της Συμφωνίας Εξυγίανσης. Γενικότερα, η εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ακολουθεί τις κρατικές οδηγίες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βιοτέρ: Αύξηση των εσόδων αλλά και των ζημιών στο 9μηνο του 2021

Ακρίτας: Eνίσχυση τζίρου 9μήνου και αύξηση 12,6% στα ΕΒΙΤDA

gazzetta
gazzetta reader insider insider