Κτήμα Λαζαρίδη: Αύξηση κύκλου εργασιών, κερδοφορίας 9μηνου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κτήμα Λαζαρίδη: Αύξηση κύκλου εργασιών, κερδοφορίας 9μηνου
Η διοίκηση εκτιμά ότι τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου και της Μητρικής θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν ικανοποιητική πορεία και κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2022. Δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλος βαθμός αβεβαιότητας ως προς την εξέλιξη της ενεργειακής κρίσης και την άνοδο των τιμών γενικότερα, είναι δύσκολο να γίνει αξιόπιστη εκτίμηση για την επίδραση του τελευταίου τριμήνου στα συνολικά κέρδη της χρήσης.

Αύξηση σε κύκλο εργασιών και κερδοφορία εμφάνισε στο 9μηνο του 2022, αλλά και στο γ' τρίμηνο του τρέχοντος έτους η εταιρεία Κτήμα Λαζαρίδη, τόσο σε ενοποιημένο όσο και σε εταιρικό επίπεδο. Όπως υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση «τόσο ο Όμιλος όσο και η Εταιρία συνέχισαν την πολύ καλή πορεία του εξαμήνου, παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση σε όλα τα βασικά μεγέθη».

Αναφορικά με τις προοπτικές για την τρέχουσα χρήση, «η Διοίκηση εκτιμά ότι τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου και της Μητρικής θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν ικανοποιητική πορεία και κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2022. Δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλος βαθμός αβεβαιότητας ως προς την εξέλιξη της ενεργειακής κρίσης και την άνοδο των τιμών γενικότερα, είναι δύσκολο να γίνει αξιόπιστη εκτίμηση για την επίδραση του τελευταίου τριμήνου στα συνολικά κέρδη της χρήσης».

Ο συνολικός καθαρός τραπεζικός δανεισμός παρουσιάζει αύξηση σε σχέση με το εξάμηνο, καθώς ο Όμιλος έκανε χρήση διαθεσίμων εντός του τρίμηνου για τη χρηματοδότηση του επενδυτικού πλάνου του :

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κέκροψ: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου 2,97 εκατ. ευρώ αποφάσισε η γ.σ.

Attica Bank: Στο 69,5% το ποσοστό του ΤΧΣ, με 12,03% το ΤΜΕΔΕ, με 8,08% η Rinoa και με 8,4% ο e-ΕΦΚΑ

Alpha Bank: Κύριος ιδιώτης μέτοχος η Reggeborgh - Αλλαγές στο μετοχικό σχήμα

gazzetta
gazzetta reader insider insider