Συνεργασία της Mastercard με την Skroutz - Κουπόνι 10 ευρώ με αγορές στην πλατφόρμα

Newsroom
Μοιράσου το
Συνεργασία της Mastercard με την Skroutz - Κουπόνι 10 ευρώ με αγορές στην πλατφόρμα
Για τις επόμενες αγορές με κάρτα Mastercard σε οποιαδήποτε κατηγορία της πλατφόρμας, αξίας 50 ευρώ και άνω.

Η Mastercard και η Skroutz ανακοινώνουν τη στρατηγική συνεργασία τους, η οποία έχει στόχο την παροχή μοναδικών προνομίων στους κατόχους καρτών Mastercard, προσφέροντάς τους ακόμα περισσότερες δυνατότητες για τις αγορές τους στο Νο 1 marketplace στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συνεργασίας, θα απολαμβάνουν ειδικά οφέλη κατά τις αγορές τους σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων από την πλατφόρμα της Skroutz.

Συγκεκριμένα από τις 5 έως τις 25 Δεκεμβρίου, οι καταναλωτές που θα κάνουν τις αγορές τους με κάρτα Mastercard από την κατηγορία Gaming του Skroutz, θα κερδίζουν αυτόματα κουπόνι αξίας 10 ευρώ για τις επόμενες αγορές τους με κάρτα Mastercard σε οποιαδήποτε κατηγορία της πλατφόρμας, αξίας 50 ευρώ και άνω.

Η συνεργασία εγκαινιάστηκε στις 18 Νοεμβρίου με μία καμπάνια «Buy Now Pay Later», κατά την οποία οι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας Mastercard έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αγορές αξίας άνω των 100 ευρώ από την πλατφόρμα της Skroutz, με έως 12 άτοκες δόσεις.

Η Mastercard ενώνει τις δυνάμεις της με τη Skroutz, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της για τη διαμόρφωση μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας με εταιρείες με ηγετική θέση στην αγορά, με σταθερή επιδίωξη τη συνεχή αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των κατόχων καρτών της, μέσα από την παροχή αποκλειστικών προνομίων. Η πλατφόρμα της Skroutz, με περισσότερους από 8 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα, 3.5 εκατομμύρια καταχωρημένους λογαριασμούς καταναλωτών, περισσότερους από 12.000 συνεργαζόμενους εμπόρους και περισσότερα από 7 εκατομμύρια διαθέσιμα προϊόντα, αποτελεί για τη Mastercard ένα στρατηγικό συνεργάτη στο πεδίο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δύο διακρίσεις για τη Λουξ στα Healthy Food Awards 2023