H PayPal περιέκοψε τις εκτιμήσεις για τα έσοδα του 2022 - Απώλειες 7% για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H PayPal περιέκοψε τις εκτιμήσεις για τα έσοδα του 2022 - Απώλειες 7% για τη μετοχή
Ισχυρές απώλειες άνω του 7% καταγράφει η μετοχή της PayPal στις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Ισχυρές απώλειες άνω του 7% καταγράφει η μετοχή της PayPal στις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, καθώς η εταιρεία επεξεργασίας πληρωμών περιέκοψε τις προβλέψεις της για τα έσοδα στο σύνολο του 2022.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία εκτιμά πως τα έσοδά της στο σύνολο του έτους θα αυξηθούν κατά 10%, ποσοστό μειωμένο σε σχέση με την προηγούμενη πρόβλεψη για αύξηση των εσόδων κατά 11%, κάνοντας λόγο για ένα δύσκολο τρίμηνο, στο οποίο αποτυπωθεί η σημαντική περικοπή των καταναλωτικών δαπανών.

«Δεδομένου ενός δύσκολου μακροοικονομικού περιβάλλοντος, μιας επιβράδυνσης των τάσεων στο ηλεκτρικό εμπόριο και μιας απρόβλεπτης εορταστικής περιόδου, είμαστε συνετοί με τις εκτιμήσεις μας για τα έσοδα δ΄ τριμήνου», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος σε call με αναλυτές.

Παράλληλα, η εταιρεία ανέφερε ότι οι δαπάνες ηλεκτρονικού εμπορίου για το τρίμηνο των διακοπών, είναι πιθανό να αυξηθούν σε χαμηλά μονοψήφια ποσοστά, αντίστοιχα με τις εκτιμήσεις και άλλων εταιρειών όπως η Mastercard, η οποία τον προηγούμενο μήνα προέβλεπε χαμηλά έσοδα για το δ΄ τρίμηνο.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη, η PayPal αναβάθμισε το ετήσιο guidance, αυξάνοντας τα προβλεπόμενα κέρδη ανά μετοχή κατά 16 σεντς σε ένα εύρος από 4,07 δολάρια έως 4,09 δολάρια ενώ αναμένει να δει περαιτέρω αύξηση κερδών ανά μετοχή κατά 15% το 2023.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Apple προστίθεται στις τεχνολογικές εταιρείες που «παγώνουν» τις προσλήψεις λόγω των ανησυχιών για ύφεση

H Casio έφτιαξε ένα ρολόι εμπνευσμένο από τα σπαθιά των σαμουράι

Interlife: Αυξημένη 10,9% η παραγωγή ασφαλίστρων στο 9μηνο του 2022

gazzetta
gazzetta reader insider insider