Ελλάκτωρ: Στις 29/11 η έκτακτη ΓΣ για την απόσχιση του κλάδου ΑΠΕ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελλάκτωρ: Στις 29/11 η έκτακτη ΓΣ για την απόσχιση του κλάδου ΑΠΕ
Αντίστροφη μέτρηση για την έκτακτη ΓΣ με αντικείμενο την απόσχιση του κλάδου ΑΠΕ.

Οι μέτοχοι της Ελλάκτωρ καλούνται σε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 9:00 π.μ.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί η απόσχιση του κλάδου ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με σύσταση νέας εταιρείας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Τόσο η Έκτακτη Γενική Συνέλευση καθώς και η τυχόν Επαναληπτική της να διεξαχθεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς τη φυσική παρουσία των μετόχων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αυτήν και να ασκήσουν τα δικαιώματά τους από απόσταση, σε πραγματικό χρόνο, μέσω τηλεδιάσκεψης, αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  1. Έγκριση της διάσπασης της Εταιρείας με απόσχιση του κλάδου ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με σύσταση νέας εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 57 παράγραφος 3 και 59 έως και 74 του ν. 4601/2019, του Ν. 4548/2018 και του Ν.Δ. 1297/1972, όπως ισχύουν, του από 23.10.2022 σχεδίου όρων διάσπασης, περιλαμβανομένης της με ημερομηνία 31.12.2021 λογιστικής κατάστασης του αποσχιζόμενου κλάδου και του σχεδίου καταστατικού της συνιστώμενης ανώνυμης εταιρείας. Ορισμός εκπροσώπων της Εταιρείας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της Συμβολαιογραφικής Πράξης απόσχισης του κλάδου ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
  2. Διάφορες ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το Νόμο απαρτία και εξ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων για το σύνολο ή για κάποιο από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η τυχόν Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 06.12.2022, και ώρα 9:00 π.μ. με τον ίδιο τρόπο και με τα αυτά θέματα (μη συζητηθέντα) της αρχικής ημερήσιας διάταξης, χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 130 του Ν. 4548/2018.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ιταλία: «Άμυνα» στις οικονομικές ζημίες της Μίλαν - Ετήσια αύξηση εσόδων 14%

Boeing: Διεύρυνση ζημιών στο γ' τρίμηνο, κατά $2 δισ. χαμηλότερα των εκτιμήσεων τα έσοδα

Μεγάλη αύξηση στα έσοδα της Visa - Ώθηση από τις καταναλωτικές δαπάνες

gazzetta
gazzetta reader insider insider