Νέα CEO για την Bed Bath & Beyond - «Βουτιά» 3% για την μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα CEO για την Bed Bath & Beyond - «Βουτιά» 3% για την μετοχή
Δύσκολοι στόχοι για την νέα επικεφαλής.

Η Bed Bath & Beyond την Τετάρτη όρισε τη Σου Γκοβ ως πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο, η οποία ήταν προσωρινή επικεφαλής στο τμήμα των πωλήσεων από τον Ιούνιο.

Η Γκοβ έχει ιδρύσει μία συμβουλευτική εταιρεία, την Excelsior Advisors, ενώ στο παρελθόν έχει αναλάβει σημαντικούς ρόλους, όπως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Golfsmith International Holdings και Διευθύνων Σύμβουλος της Zale Corporation.

Οι μετοχές της Bed Bath & Beyond χάνουν 3% στη συνεδρίαση της Wall Street ενώ υποχώρησαν περίπου 10% στις προκαταρκτικές συναλλαγές μετά την ανακοίνωση, έπειτα από ράλι 24% πριν από μερικά εικοσιτετράωρα. Η επιχείρηση ψάχνει μανιωδώς για νέο οικονομικό διευθυντή μετά την απρόσμενη απώλεια του Γκουστάβο Αρναλ που αυτοκτόνησε πρόσφατα.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ενέκρινε ομόφωνα τον διορισμό, με την Γκοβ να καλείται να φέρει σε πέρας τον στρατηγικό σχεδιασμό που έθεσε η εταιρία στις 31 Αυγούστου.

Δηλαδή, να ενισχύσει την οικονομική θέση της επιχείρησης, να αυξήσει την επισκεψιμότητα και να ανακτήσει το μερίδιο της αγοράς που έχασε τα τελευταία χρόνια.

Ετοιμάζεται επίσης για την εορταστική περίοδο, με το επόμενο τρίμηνο που έρχεται να καθορίζει σε μεγάλο βαθμό εάν μπορεί να σταθεροποιήσει τα οικονομικά της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Reckitt Benckiser: Αυξημένα τα έσοδα, επιφυλακτικότητα για το β' εξάμηνο

Heineken: Αυξημένα 20% τα έσοδα το τρίτο τρίμηνο, ενδείξεις αποδυνάμωσης στη ζήτηση μπύρας

Texas Instruments: Μειώνει τις προβλέψεις για τα έσοδα δ' τριμήνου - Τέλος η άνθηση της βιομηχανίας των τσιπ;

gazzetta
gazzetta reader insider insider