Πυρκαγιά στο ισόγειο του Θριάσιου Νοσοκομείου- Αντιμετωπίστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πυρκαγιά στο ισόγειο του Θριάσιου Νοσοκομείου- Αντιμετωπίστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τουαλέτα του ισογείου και ήταν μικρής έκτασης.

Συναγερμό στην Πυροσβεστική προκάλεσε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 17.00 στο ισόγειο του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τουαλέτα του ισογείου και ήταν μικρής έκτασης, ενώ αντιμετωπίστηκε από 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα που έσπευσαν στο σημείο.

Το πρόβλημα ήταν κυρίως οι καπνοί από τη φωτιά, για αυτό απομακρύνθηκαν όσοι βρίσκονταν στο ισόγειο, αλλά όχι οι ασθενείς.

Αυτή την ώρα γίνεται καθαρισμός από τους καπνούς για να επανέλθει η κανονικότητα στο νοσοκομείο, ενώ το Ανακριτικό Κλιμάκιο Εγκλημάτων Εμπρησμού Δυτικής Αττικής έχει μεταβεί στο σημείο για να διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολογικές δηλώσεις: Τι έφερε την παράταση έως 24 Ιουλίου - Καθυστερήσεις από φορείς παρά τα πρόστιμα

Οι 70 πάροχοι νερού γίνονται δύο: Πώς αλλάζει ο ρόλος της ΕΥΔΑΠ στη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση της ύδρευσης

IRIS: Οι 5 αλλαγές που φέρνουν οι άμεσες πληρωμές – Από τα POS στις μεταφορές χρημάτων στην Ευρώπη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider