Apple: Αναδιπλούμενο iPad και όχι αναδιπλούμενο iPhone «βλέπουν» οι αναλυτές για το 2024

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Apple: Αναδιπλούμενο iPad και όχι αναδιπλούμενο iPhone «βλέπουν» οι αναλυτές για το 2024
Αναδιπλούμενο iPad και όχι αναδιπλούμενο iPhone θα κυκλοφορήσει το 2024 η Apple εκτιμά σε ανάλυση της η CCS Insight σε σημερινή έκθεσή της, τοποθετώντας στο άμεσο μέλλον την είσοδο του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού στα αναδιπλούμενα προϊόντα. 

Αναδιπλούμενο iPad και όχι αναδιπλούμενο iPhone αναμένεται να κυκλοφορήσει η Apple το 2024, εκτιμά η CCS Insight σε σημερινή έκθεσή της, τοποθετώντας στο άμεσο μέλλον την είσοδο του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού στα αναδιπλούμενα προϊόντα.

Η CCS Insight επισημαίνει πως μία τέτοια ενέργεια της Apple θα πήγαινε κόντρα στο ρεύμα, καθώς ανταγωνιστές της όπως η Samsung επέλεξαν να λανσάρουν πρώτα αναδιπλούμενη συσκευή κινητής τηλεφωνίας και όχι τάμπλετς. Στην έκθεση της με τις τεχνολογικές τάσεις του μέλλοντος, η CCS Insight εκτιμά πως «αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα για την Apple να κατασκευάσει αναδιπλούμενο iPhone. Πιστεύουμε πως θα αγνοήσουν αυτή την τάση και θα δοκιμάσουν τα νερά με ένα αναδιπλούμενο iPad» δήλωσε ο Ben Wood, επικεφαλής αναλυτής της CCS Insight σε συνέντευξη του στο CNBC.

Συνέχισε λέγοντας πως «ένα αναδιπλούμενο iPhone θα αποτελέσει υπερβολικά υψηλό κίνδυνο. Πρωτίστως γιατί θα είναι απίστευτα ακριβό, ούτως ώστε να μην «κανιβαλίσει» την υπάρχουσα προϊόντική σειρά με iPhones». Και συγκεκριμένα τοποθετεί το κόστος ενός πιθανού αναδιπλούμενου iPhone στα 2.500 δολάρια. Επισημαίνει πως το πλέον ακριβό μοντέλο iPhone που διαθέτει η εταιρεία είναι το 14 Pro Max, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 1.599 δολάρια.

Σχολίασε δε πως στο υψηλό ρίσκο αναδιπλούμενου iPhone προστίθεται και τυχόν τεχνικά προβλήματα που θα τροφοδοτήσουν στρατιές επικριτών του αμερικανικού γίγαντα. Παρόλα αυτά η εταιρεία θα πρέπει να εισέλθει με κάποιο τρόπο στην αγορά αναδιπλούμενων συσκευών, καθώς η τάση αυτή φαίνεται να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Τέλος θεωρεί πως ένα αναδιπλούμενο τάμπλετ θα πρόσφερε «ένα δροσερό αέρα ανανέωσης» στην σειρά των iPad.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σταθερή η ανάπτυξη της εταιρείας παιχνιδιών Μουστάκας – Άλμα στην κερδοφορία το 2021

Lamda: «Μπήκε» (επισήμως) ο «θεμέλιος λίθος» για τη mega επένδυση στο Ελληνικό – Ο «χάρτης» των αναπτύξεων και οι κατοικίες

Αν η Apple σχεδίαζε γιοτ για δισεκατομμυριούχους, θα έμοιαζαν ακριβώς με αυτό

gazzetta
gazzetta reader insider insider